5x biertjes!

De tijd biercare

Bij dit heerlijke weer hoort natuurlijk een biertje! Ook op koudere dagen kan je natuurlijk een biertje drinken, maar met deze temperaturen genieten wij er extra van! We zetten 5 leuke tentjes in Dordt, met onze favoriete biertjes op een rijtje. Probeer ze uit of maak er een bierproeverij van.

De Tijd

Start bij De Tijd met je eerste biertje. Een echt Biercafé in Dordrecht, met een groot aanbod van de lekkerste, bekende en minder bekende biertjes kun je hier vinden. In de zomer zit je lekker buiten aan het kleine terrasje aan de overkant of op de stoeltjes voor de deur! Bij minder weer zit je binnen en speel je natuurlijk een spelletje uit de spelletjeskast! Onze favoriet bij De Tijd is Gebrouwen door vrouwen, de bloesem blend en de zoete Kriek. Uiteraard horen hier lekkere nachos bij!

Het Magazijn

We houden het makkelijk, je hoeft maar een klein stukje te lopen om bij de volgende bierspot uit te komen, Het Magazijn. Binnen aan de stoere bar kun je plaatsnemen voor een drankje en bij lekker weer zit je natuurlijk gewoon in de heerlijke stadstuin. Bij het Magazijn heb je ook de Dordtse bieren van Bazen Brouwerij. We gaan hier voor de Huisbaas en Vedett Extra White.

het magazijn

 

POST

Vervolgens even het centrum uit om een stop te maken bij Post. Je kunt hier voor van alles terecht, ook hebben ze een breed assortiment aan biertjes die regelmatig wisselen. Voor ons een Polyamorie!

Visser’s

Van Post naar Visser’s! Naast poffertjes drink je ook lekker een biertje in het gezellige bruine café Visser’s. Eerst wat poffertjes en dan een biertje! Onze keuze wordt een Brugse Zot!

MERZ

Sluit gezellig af bij Merz. Al heel lang een begrip in Dordrecht. Een café waar je gezellig met je vrienden in de middag avond of juist ’s nachts een biertje drinkt, potje tafelvoetbal speelt en altijd een gezellig praatje maakt met bekenden en onbekenden! En de mooiste zonsondergang zie je bij Merz. We gaan hier voor een lekker fruitig biertje, Liefmans Fruitesse.

Nu weet je in ieder geval waar je ons kunt vinden… Waar drink jij deze zomer je biertjes? Wie weet tot op het terras!

-Ays & San-

Geef een reactie