5x Ginto’s!

De Gin tonic blijft een heel fris en hip drankje en smaakt vooral heel erg lekker! Waar drink jij het liefst je Gin Tonic? Wij zetten 5 heerlijke opties voor je op een rij.Waar je zowel binnen als buiten op het terras kunt genieten van een heerlijke Ginto.

DOK

Ze hebben er de heerlijkste combinaties, genoeg keuze wat ons betreft. En de sfeer die er bij DOK is maakt dat de Ginto extra lekker smaakt. DOK heeft ook de ‘doe eens gek combinaties’. Durf je een gokje te wagen en iets anders proberen dan een standaard Gin Tonic, probeer dan een van deze gekke varianten!

Post

Ook hier schenken ze lekkere Ginto’s. Je kunt er altijd een bestellen, maar tijdens de Thank Post It’s Friday borrels is er altijd een Ginto bar! Houd je niet zo van de bittere smaak en heb je liever een zoetere variant? Neem dan de pinky rose variant!

Khotinsky

De keuze is reuze hier! Na een avondje uit in het energiehuis is natuurlijk nog tijd voor een Ginto! Bij Khotinsky hebben ze maar liefst 25 soorten Gins en 6 soorten tonics. Je kunt dus mixen en matchen zo veel je maar wilt! Vind je dat lastig, dan kies je er gewoon een van het lijstje.

 

Brut

In de tuin of lekker binnen, bij Brut smaken de Ginto’s goed. Ze maken er hier ook altijd een feestje van. Zoet of liever fris ze maken het voor je! Wij hadden zelf een keer Ginto met een kersen lollie er in, dat is extra genieten.

Home made met Rutte

En dan blijft natuurlijk de homemade versie over. Soms heb je gewoon zin om thuis een heerlijke Ginto te maken en die in je eigen tuin, balkon, dakterras of bank op te drinken. Geen probleem! Voor de juiste ingrediënten kun je terecht bij Rutte op de Vriesestraat.

Wat is jullie favoriet? Wij zijn in ieder geval fan!

– Ays & San –

 

1 Comment

  1. Leuk stuk??

Geef een reactie