Heb jij al een leuke herfst garderobe?

De zomer is nu toch wel echt voorbij, dus tijd voor andere soort kleding. Hellup! Ik heb echt niks om aan te trekken. Geen paniek, want Dordrecht is weer een leuke kledingboutique rijker. Namelijk Two Stories.

Dromen!

Op vrijdagochtend brengen we een bezoek aan Miranda en Caroline, de eigenaressen van Two Stories en worden warm ontvangen. De winkel ziet er mooi uit, niet te groot dus lekker overzichtelijk, leuke kleurtjes, mooie details, bloemen op tafel. Dit alles zorgt voor een fijne sfeer. Sinds 31 augustus zijn de dames met hun winkel gestart op de Vriesestraat in Dordrecht. Twee dames, twee verhalen met een passie voor mode en kleding samengebracht in een winkel. Miranda vertelt ons dat zij al langer met mode bezig is door de fashionborrels die zij vroeger organiseerde en toen Caroline haar vertelde over de droom om een winkel te beginnen besloten ze zich samen in het avontuur te storten.

Een en al Fashion

Een kledingwinkel in Dordrecht beginnen, dat is natuurlijk best even spannend, maar ze gaan ervoor. Miranda komt uit Zwijndrecht en Caroline uit Dordrecht en kennen de stad Dordrecht dus goed! De dames zien er stralend uit, mooi gestyled! Je ziet meteen dat de twee verstand hebben van FASHION! Daar hen willen we ons wel laten adviseren.
Het leuke is dat er in de boutique weer andere merken te vinden zijn dan je nu vindt in Dordt. Denk aan merken als Blaumax, Blune, Femmes Du Sud, Gai+Lisva, Mache, Mödstrom, Oakwood, Reiko, Sacks & Simple. Daarnaast zijn ze druk bezig met de inkoop van nieuwe merken. Je vindt er dan ook verschillende stijlen en ook in prijs is er voor ieder wat wils!

Wij doken de paskamer in!

Shine!! Hier word je toch gewoon vrolijk van!

De Leather Look, Ays kiest voor een groen leren rokje met bijpassende tas!

We hebben een match! Het blousje matcht met het jasje. En wat een leuke binnenkant heeft het jasje!

Rood! Wat een heerlijke kleur voor het najaar en de winter!

Two Stories! Hetzelfde shirtje, in een ander kleurtje!

Zoals jullie zien wij hebben ons wel vermaakt bij Two Stories. Ze hebben leuke kleding, van stoere spijkerbroeken, leren rokjes, netje jurkjes, hippe bloesjes tot gewoon een heerlijke trui voor in de winter. En dat alles in een gezellige boutique die je vind op de Vriesestraat 111/113.

 

– Ays & San –

 

Geef een reactie