Ays en San blijven slapen

Overnachten bij Hotel Bellevue!
We boeken vaak een weekendje weg buiten Dordrecht, maar het leek ons als grote Dordrecht fans juist zo leuk om eens in eigen stad rond te kijken. Toerist in eigen stad! Vaak plannen we al dagjes door Dordrecht, om heel bewust om ons heen te kijken, door bijvoorbeeld mee te lopen met een VVV-wandeling of een middagje eens de winkels op Voorstraat Noord te bezoeken met uiteraard tussenstops voor een drankje en een hapje. Nog veel leuker om dit te combineren met een overnachting.

Slapen in eigen stad
Je doet het wellicht niet erg vaak, maar het is erg leuk, kunnen we je vertellen uit ervaring. Naar een hotel in eigen stad! Vorig jaar sliepen we al eens in de Biesbosch, dit maal in de bruidssuite van Hotel Bellevue. Mocht je bijvoorbeeld getrouwd zijn, iets te vieren hebben, of gewoon zomaar, dan is dat een leuk moment om in eigen stad te slapen!

Mooi stukje
We kennen waarschijnlijk allemaal Hotel Bellevue wel, maar ben je er ook al binnen geweest? Je kunt er lekker slapen, maar ook heerlijk lunchen, borrelen en dineren. Wij probeerden de bedden, het ontbijt en de lunch uit!

 

Slaap lekker
Uit ons werk, na een hapje te hebben gegeten in de stad kwamen we aan bij Hotel Bellevue. We werden naar onze kamer gebracht. Een prachtige ruime kamer, met heerlijke vloerbedekking die tussen je tenen kriebelt, een groot bad waar je lekker samen kunt genieten van de bubbels en een groot bed!
Badjas aan, badslippers erbij en chillen maar!

Locatie
Hotel Bellevue is prachtig gelegen aan het drierivierenpunt waar de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas bij elkaar komen. Je ontbijt, luncht of dineert met een prachtig uitzicht op de drukke vaarroute. Als het lekker weer is zit je buiten op het terras. Behalve het uitzicht ben je vanuit Bellevue natuurlijk ook nog eens zo in de stad. Een perfecte uitvalbasis voor een korte break in de stad, en dé perfecte locatie voor een mooie (avond) wandeling.

Ontbijt met uitzicht!
Vanuit onze kamer keken we uit over het water. Hier gebeurt altijd wat. Jaarlijks komen er zo’n 100.000 schepen voorbij, dus altijd wat te bekijken. En dan natuurlijk het ontbijt. Het is al heerlijk wakker worden en dan tijdens het ontbijt nogmaals genieten van het uitzicht.

Rooftop terras
De volgende dag, na het ontbijt namen we een kijkje op het dakterras. Het groene torentje dat bij Bellevue hoort, heeft een mooi dakterras. Erg leuk voor een borrel met vrienden en familie. Heel intiem, en met het mooiste uitzicht van Dordrecht. Wij zagen het al wel gebeuren: genieten van het uitzicht op hoogte!

Lunchtime!
En na een rondje in de stad sluiten we deze bijzondere ervaring af met een heerlijke lunch!

Een echte aanrader om toerist in eigen stad te zijn voor een dagje en een nachtje.

Wij zijn fan!

-Ays & San-

Geef een reactie