Ays & San in Rockin’Items voor Stunning Streetstyle

Yes, het was zover! Ays en San mochten shinen voor de camera van Stunning Streetstyle. Het begon met een idee van Deborah van Rockin’ Items. Mooi gestyled in kleding van Rockin’ Items voor de camera van Stunning Streetstyle.

City blog Dordrecht x Rockin’Items + Stunning Streetstyle

Als fan van Rockin’ Items hoef je ons dat geen tweede keer te vragen. Natuurlijk altijd leuk om professionele foto’s van jezelf te hebben. We vonden het stiekem wel spannend, maar we zeiden meteen ja! Het plan was in de mooie straatjes van Dordt foto’s te maken, het heet niet voor niets Stunning STREETstyle. De dames maken zelf het liefst foto’s in de oude binnenstad en rondom de haven. De historische panden leveren al snel fotogenieke plaatjes op. Daar zijn ze als Dordtenaren stiekem erg trots op. Vanwege het natte weer werden het geen mooie oude pandjes, maar wel een stoere omgeving, want we verhuisden naar Khotinsky.

StunningStreetstyle

Voordat we met  de shoot starten, maken we kennis met Stunning Streetstyle. Angela de Vlaming en Sharon Nolet. Twee nichten met een gezamenlijke passie voor mode en fotografie. Ze staan het liefst achter de camera en creëren op die manier een eigen stukje kunst! Een aantal jaar terug richtten zij samen Stunning Streetstyle op om hun passie met een groter publiek te delen. Samen reisden ze af naar Fashionweeks om de mooiste plaatjes te schieten. Al snel kregen zij opdrachten van onder andere de Volkskrant, waardoor zij van hun passie, deels hun werk hebben gemaakt.

Angela doet vandaag de fotoshoot en vertelt wat zij zo leuk vindt aan streetfotografie.

“Het is leuk om tijdens fashion weeks mooie foto’s te maken, iedereen is uitgedost en er zijn veel ‘bekende mensen’ in dure designers outfits, die wachten om gefotografeerd te worden. Dat is mooi en inspirerend, maar voor de gemiddelde Nederlander niet echt betaalbaar. Wanneer we in Dordrecht fotograferen zijn we op zoek naar echte streetstyle. Mensen die een natuurlijk gevoel voor stijl hebben en kleding en accessoires perfect weten te combineren.

Dat kan een sjieke dame zijn, die goedgekapt op hoge hakken loopt, maar ook jonge skaterjongens met een stoere outfit! Wat we vooral heel leuk vinden is om met verschillende mensen te werken, te reizen en om concepten uit te denken en vervolgens uit te voeren. Daar krijgen we echt energie van. Een dag werken voelt als een dagje uit!’’

De fotoshoot!

Dan is het tijd voor ons om voor de camera te gaan staan. Deborah is er natuurlijk bij en heeft twee mooie outfits voor ons uitgekozen.

We worden volledig gestyled door haar. We voelen ons in ieder geval helemaal pretty in onze fantastische outfits. Af en toe een beetje onwennig en spannend, maar vooral erg leuk. We gaan samen op de foto en alleen. Dan een paar dagen wachten en de foto’s verschijnen in onze mailbox.

Rockin’ Items

Wauw, wat zijn ze mooi geworden. Dankzij de mooie outfits van Rockin’ Items en leuke fotografe Angela. Hier zijn we best een beetje trots op 😉
Lijkt het ook jou ook leuk om door de meiden van Stunning Streetstyle gefotografeerd te worden? Stuur dan een mail naar stunningstreetstyle@gmail.com

Je shopt deze fantastische outfits bij Rockin’ Items op de Voorstraat! Wij zijn fan.

-Ays en San-

1 Comment

  1. Stella Koekkoek says: Beantwoorden

    Jullie staan er mooi op dames!

Geef een reactie