Best of 2016!

Het jaar 2016 is bijna voorbij! Afgelopen jaar ontdekten we weer de leukste spots voor je in Dordrecht! Van nieuwe restaurantjes tot gezellige winkels en natuurlijk vele persoonlijke verhalen. De hoogste tijd om in de laatste dagen van december terug te blikken op afgelopen jaar. Dit is de top 5 van 2016! Verhalen die het meest zijn gelezen op City Blog Dordrecht! Kijk je nog even mee?

Trouwen in Dordrecht

2016 was een bijzonder jaar voor beide dames, Sanna zei  ja tegen Pim en Rob ging op de knieën voor Ayse.
Maar hoe bereid je je voor op trouwen in Dordrecht. Haar, make-up, bruidsjurk, bruidsboeket en nog veel meer! Lees hier het ons meest gelezen blog van 2016: Trouwen in Dordrecht!

Sanna en Pim

Visser’s. Poffertjes-Wafelen-Lunchroom

Op nummer twee staat het blogbericht van Kees Klok over de bekende Visser’s Poffertjessalon. Kees kwam er al als scholier en blikt terug naar vroeger en kijkt naar het heden. Lees hier het bericht.

CB006B

De stadsbranderij

Afgelopen jaar kwamen er heel wat nieuwe leuke spots bij in Dordrecht! De stadsbranderij is hier een van! Niet zo gek dat deze blog dan ook op nummer 3 staat. Je kunt er genieten van heerlijke koffie, met een lekker taartje! Ook een aanrader om er je koffie en thee te halen voor thuis. Wij zijn fan! Lees hier ons blog.

FullSizeRender[1]

Toerist in eigen stad

Op nummer 4 staat wel een heel actieve blog, namelijk een stadswandeling in Dordrecht, oftewel toerist in eigen stad. Erg leuk om te zien, dat dit bericht zo populair was. Zeker een keer de moeite waard om toerist in eigen stad uit te hangen. Wij zeggen doen! Hier lees je onze ervaringen.

Niet actieve leden van de VGPP

Broodbar Boer ‘n Bontje

Op de vijfde plaats staat een van onze favoriete nieuwste spots, nog maar enkele maanden open, maar heel veel gelezen door jullie. Voor de lekkerste broodjes, gemaakt met liefde en passie, ga je natuurlijk naar Broodbar Boer ‘n Bontje. Wij deden een proeverij en genoten van al het lekkers en schreven er een blog over!boernbontje-interieur-1024x683

We willen graag iedereen bedanken die ons afgelopen jaar heeft gevolgd en hopen dat we in 2017 weer veel nieuwe verhalen mogen schrijven over Dordrecht waarmee we jullie kunnen inspireren. Volg, Lees en Ontdek Dordrecht via City blog Dordrecht!

Happy New Year!!

Liefs

-Ays en San-