Broodcafé Jaap

lunchen bij broodcafé jaap

Voor een lekker ontbijtje of een lunch in het centrum ben je bij Broodcafé Jaap aan het juiste adres! Wil je genieten van ambachtelijk brood, een lekker taartje of koekje dan moet je zeker bij Broodcafé Jaap naar binnenlopen.

Waar vind je Broodcafé Jaap?

Jaap zit op de Johan de Wittstraat tegenover de Mediamarkt. Perfecte loop als je vanuit het station de stad in loopt. Als je langs Jaap loopt ruik je al het lekkers al. Loop zeker even naar binnen om een kijkje te nemen en iets lekkers uit te kiezen, als is het voor to-go! Want dat kan prima. Je kunt er heerlijke zuurdesembroden kopen, maar ook lekkere croissaintjes, brownies, cookies en nog veel meer! In de decembermaanden scoor je er een homemade stol en als je geluk hebt loop je een keer langs als ze verse wafels en pannenkoeken bakken.

Lunchen

Broodcafe Jaap is ook bij uitstek een plek om gezellig je dag te breken tijdens het shoppen en te genieten van een cappuccino en een welverdiende lunch! En lunchen kunnen wij als de beste! Wij gingen voor Kip van Jaap, twee boterhammen met gerookte kip, rucola, pijnboompitten en een zoete chutney. Daarnaast ook voor Suzy’s Vegan. Twee boterhammen met hummus en diverse toppings. Lekker om te delen, zoals wij dat graag doen. Het leuke was dat ze voor ons allebei een bordje met 2 verschillende boterhammen maakten. Kleine moeite, maar super service!
We kunnen niks anders zeggen dan dat we echt hebben genoten van het eten, maar vooral ook het sfeertjes. Het is er lekker druk, ongedwongen en totaal niet stijf. Je schuift ergens aan een tafeltje en het is meteen gezellig. Wij hadden uitzicht op de leuke stadstuin, waar je met lekker weer perfect kunt zitten!

Ontbijt bij Broodcafé Jaap

Ook voor een ontbijtje kun je bij Jaap terecht. Van dinsdag t/m zaterdag kun je tussen 8.00 uur en 11.00 uur kun je dagelijks genieten van een ontbijtje bij Jaap. Het ontbijtje bestaat uit een croissant met ham/kaas of jam, chocolade broodje, gekookt eitje, verse jus d’orange, koffie of thee naar keuze. Staat nog op ons ‘to try’ lijstje! Daarnaast kun je ook kiezen voor een heerlijk versgemaakte smoothie.

Sfeertje

Net als de producten is de sfeer bij Broodcafé Jaap ambachtelijk. Het is er gezellig, alle lekkernijen zijn mooi tentoongesteld als je binnenkomt, achter een mooie houten counter. Je ziet er handgemaakte lijstjes hangen, die je ook kunt kopen. Het is bijna een conceptstore waar je ook kookboeken,  kruiden en dips, lekker zoetigheden voor thuis, pasta en pesto en huisgemaakte jam kan kopen.

Broodcafé Jaap is centraal gelegen en zeker de moeite waard voor een koffiestop met iets lekker! Je vindt ons er in ieder geval regelmatig voor een lekkere break tijdens het shoppen.

-Ays & San-

Geef een reactie