Januari challenge

En lieve mensen hebben jullie nog goede voornemens voor 2018?

Na een avondje te veel sushi te hebben gegeten bedachten we dat wat minder eten wellicht ook een goed voornemen zou kunnen zijn! Maar we hebben al twee challenges voor in januari. Wij gaan namelijk een maandje geen alcohol drinken én een maandje geen geld uit geven aan kleding, schoenen, tassen, accessoires en dat soort dingen!

Geen Alcohol & Niet shoppen

Een maandje geen alcohol drinken dat doen we al wel eens vaker. Onze home made Gin van Rutte laten we gewoon nog even in de kast staan! Een maand niet shoppen daarentegen die is nieuw voor ons. We werden getriggerd door een vriendin die deze challenge aanging. En aangezien een maandje geen alcohol drinken niet echt meer een moeilijke challenge is dachten we voegen er eentje aan toe.

Vervelen?

Maar wat doen we dan wel in Dordt de komende weken? Wij dachten aan koffie drinken, taart eten, sporten, museum bezoeken, uit eten zonder wijn, avondwandelingetjes door de mooi verlichte straten. Dat soort dingen.
We houden jullie de komende maand op de hoogte van onze challenge en vertellen jullie wat er dan allemaal wel te doen is! Hebben jullie zelf ideeën wat dan te doen in ons leuke stadje? Laat het ons weten!

-Ays & San-

Geef een reactie