Corine’s Minibieb!

Mogen we je even voorstellen aan Corine Meijerink.
Corine is een echte reisliefhebber en boekenwurm. Ze geeft na het lezen van haar boeken deze het liefst weer door de wereld in.

Een tijdje geleden bedacht ze dat het leuk zou zijn om een Minibieb in haar voortuin te plaatsen, zodat niet alleen haar vrienden, maar ook haar eigen buurt hiervan kan gaan genieten. Het duurde eventjes voordat de Minibieb een feit was, maar sinds een aantal weken kun je hier al gebruik van maken.


“Het aanbod aan boeken is heel divers”, zegt Corine. “Van thrillers tot romans, maar ook reisboeken en stripboeken. Er zouden wel iets meer kinderboeken bij mogen, er spelen hier veel kinderen voor de deur, zelf heb ik geen kinderen, dus ook geen kinderboeken.
IMG_7057

Corine en haar man Willem wonen aan de Javastraat 2M en iedereen is van harte welkom om gebruik te maken van de Minibieb. De spelregels? Je kunt hier een boek lenen of ruilen, zodat de Minibieb niet leegloopt en er steeds andere boeken in komen te staan.

Heb je nog boeken over, dan mogen deze er uiteraard ook in. Daarnaast zorgt Corine ervoor dat nieuwe boeken die zij heeft gelezen weer in de Minibieb komen.

 

Wij hebben al een kijkje genomen en een aantal boeken geleend voor de aankomende vakantie, echt een superinitiatief! Wanneer ga jij langs?

-Ays & San-

Geef een reactie