Dineren op z’n Frans bij Bistro Twee33

Dordrecht heeft heel veel leuke, gezellige restaurantjes waar je lekker uit eten kunt gaan. Als wij een keer bijzonder en uitgebreid willen gaan dineren bijvoorbeeld met ons lief of natuurlijk gewoon samen is Bistro Twee33 voor ons altijd een goede keus!

Dineren op z’n Frans

Bistro Twee33 vind je op de Wijnstraat, tegenover Coffeelicious. Bij Bistro Twee33 geniet je van de Franse keuken. Op de menukaart vind je allerlei lekkernijen. Om te starten beginnen we met natuurlijk met een mandje brood met een lekker wijntje. De juiste basis om de kaart te bestuderen en wat lekkers uit te kiezen. Je kunt buiten de kaart om ook kiezen uit dagspecialiteiten, vis of vlees.

Persoonlijke favorieten van ons zijn vooraf de steak tartare, als hoofdgerecht de eendenborst en natuurlijk de bavette. Laten we ook zeker de heerlijke huisgemaakte frietjes niet vergeten, want zo lekker als bij BistroTwee33 vind je ze nergens.

Uiteraard eindigen we ook graag met een heerlijk nagerecht. Wat dacht je van een chocoladedessert? De heerlijke crème brûlée, of juist een bordje vol verschillende lekkernijen. Krijg je er ook al trek van?

Wijntjes!

Bij lekker eten hoort natuurlijk een wijntje, daar houden wij wel van! We laten ons graag verrassen door gastheer Frank Mol als het op de wijn aankomt. Vol, slank, droog, fruitig, we proberen ze graag allemaal uit 🙂 Bistro Twee33 is een goede spot om het weekend te starten met een lekker wijntje om vervolgens te genieten van je diner. Wist je dat je er trouwens ook kunt genieten van een high wine?

Frans sfeertje

Wat eten bij Bistro Twee33 ook zo leuk maakt is dat er zo’n fijne sfeer hangt. Als je binnenstapt is het alsof je in Frankrijk bent en je net een leuk Frans restaurantje bent binnengestapt. Maar nee, je bent midden in het centrum van Dordrecht. De vrolijke tegels op de grond in combinatie met de strakke lampen en gezellige ronde tafels, maken het een feestje om te genieten van lekker eten.

Wij zijn fan!

-Ays en San-

Geef een reactie