Francis lunch & baked goods

Op de Nieuwstraat, tegenover het bekende Pims Poffertjes en Pannenkoeken vind je tegenwoordig dit knusse cafeetje. Of het nu is voor je koffie to go, een stop om jezelf te trakteren op een heerlijk homemade gebakje of een lekkere lunch. Het kan allemaal.

We hebben er weer een klein pareltje bij in Dordrecht! Klein maar fijn, met heerlijke koffie, een uitstekende lunch en andere lekkernij. Stap eens binnen bij Francis lunch and baked goods. Het kan zijn dat je moet genieten van je koffie aan de bar, maar dat maakt helemaal niks uit.

Genieten van de door Francis gemaakte Paflova

Je vindt de goedlachse Francis zelf achter de toonbank lekker aan het bakken en je koffie zetten. Ook theeliefhebbers zijn hier aan t juiste adres. Of wat dacht je van een heerlijk ontbijtje, ook gewoon te bestellen als lunch.

De kaart is kort maart krachtig, je hebt naast alle lekkere koffies en thee, keuze uit een aantal broodjes of een homemade quiche en ook de ontbijtkaart is lekker overzichtelijk.

Je zit hier heerlijk midden in de stad en ook het  sfeertje is lekker kleinschalig en gezellig en heel geschikt om mooie foto’s te maken. Francis heeft oog voor detail en alles klopt dan ook, van het servies tot aan de theezetters in goud en natuurlijk het letterbord met de koffiesoorten. Allemaal prachtig en heel erg ‘instawaardig’. Wij genoten vooral van de vriendelijkheid van Francis, de lekkere koffie en de heerlijke lunch! 

Wij zijn fan!

Ays en San

Ps: wij zijn fan van Dordtse koffiezaakjes, dus neem vooral ook een keertje een kijkje bij Koning Koffie of de Stadsbranderij.

Geef een reactie