ION Apple Specialist

Wij zijn, durven we wel toe te geven, een klein beetje Apple fan! Dus moesten we wel een bezoekje brengen aan de vernieuwde ION, die onlangs haar deuren openden op  Johan de Wittstraat. Een prachtige winkel waar je niet alleen voor je refurbished Apple apparatuur terecht kunt, maar zeker ook kunt genieten van heerlijke koffie & lekker taartjes en kunt werken, als je er even uit wil.

Wij probeerden het uit, vrijdagmiddag, lekker bloggen, koffie drinken en natuurlijk eens een leuk gesprek met Adem en Ferhat, de twee eigenaren van ION.

ION

Wellicht ben je er al eens langsgereden, ION is te vinden naast de Hypotheker. De naam ION komt van InspiratION en MotivatION, vertelt Adem ons. Daar is alles mee begonnen, mensen helpen, motiveren en inspireren. En met een voorliefde voor Apple-producten kwam daar ook reparatION bij. “ION staatdus eigenlijk voor alles wat we hier doen en nog van plan zijn.”

Bij ION kun je terecht voor reparaties aan je Apple producten, of tweedehands Apple producten die weer helemaal up to date zijn en met garantie kunt kopen. Maar je hebt daarnaast ook lifestyle producten die passen bij Apple-producten, denk aan telefoonhoesjes, of speciale brillen. De winkel is een prachtige grote ruimte waar de jongens nog voldoende mogelijkheden zien om ook andere dingen uit te proberen. Denk aan workshops geven, hoe werkt mijn Iphone etc. Ja daar komt het.. ook educatION past perfect bij het concept van ION.

 

Refurbished

We leggen het even uit, wat is refurbished eigenlijk? Een Apple product hoeft niet per se gloednieuw te zijn om er plezier van te hebben. Bij ION vind je namelijk refurbished Apple producten. Het gaat om gebruikte producten die een opknapbeurt hebben gekregen en weer helemaal up en running zijn, inclusief garantie! Het is een trend die je ook landelijk ziet. Vaak kiezen startende ondernemers hiervoor, als ze niet meteen al hun kapitaal aan apparatuur willen uitgeven. Ook voor particulieren is het een mooie kans om goede kwaliteit apparaten aan te schaffen voor een mooi prijsje.

Heilige Boontjes!
En dan hebben we het over de koffie die er te vinden is. In de winkel is een echte koffiebar, jawel met taartjes te vinden! Heerlijke koffie gemaakt van heilige boontjes en leuke taartjes gemaakt door Patisserie Marijn. Dus ook als je geen kapotte Apple producten hebt, niets nieuws wilt, geen hoesje nodig hebt, maar wel zin in koffie of fris met taart in een Apple omgeving, dan weet je nu waar je moet zijn!

 

Dosis inspiratie

Flex werken, dat doen we tegenwoordig steeds vaker. Maar zit je dan thuis of ben je op zoek naar een inspirerende werkplek? Wij werken allebei niet alleen maar op kantoor voor ons werk, maar houden ook van een andere omgeving. Daarvoor kun je ook terecht bij ION.  Aan de straatkant hebben ze een mooie ‘werkbar’, hier schuif je aan en kun je heerlijk werken. Op de achtergrond een heerlijk muziekje, en aan de koffiebar bestel je je koffie of sapjes!

Wij zijn fan en genieten nog even verder!

-Ays & San-

Geef een reactie