Nieuw: Rockin’ Items 6 dagen per week open!

Zoals je inmiddels misschien wel weet zijn wij fan van Rockin’ Items.

Een supermooi boetiekje op de Voorstraat met heel veel mooie merken. Of je nu op zoek bent naar een mooie spijkerbroek of een bijzonder jurkje voor een bruiloft, dan ben je hier aan het goede adres. Naast kleding vind je er ook mooie sieraden, hippe telefoonhoesjes, zonnebrillen voor in de zomer en niet te vergeten de Rockin’ Items tasjes.

En guess what?
Rockin’ Items is verhuisd naar een groter pand, niet heel ver van het vorige winkeltje. Het ziet er net als eerst fantastisch uit, maar dan met nog meer vierkante meters, dus nog meer shopplezier voor ons. Je vindt er o.a. kleding van Moss Copenhagen, Love Stories, Modstrom, Coster Copenhagen, Baum und Pferdgarten en nog veel meer!

Meer dan Rockin’ Items
In het nieuwe pand vind je niet alleen een vernieuwde Rockin’ Items, er zijn ook andere winkels in gevestigd.
Bij binnenkomst kom je binnen in een mooie gezamenlijke ruimte met een bar, waar je kunt genieten van een heerlijke cappuccino en zo door kunt lopen naar Rockin’ Items. Je kunt je partner eventueel achterlaten aan de bar, of hij loopt meteen door naar de barbershop die dit weekend ook zijn deuren opent. Daarnaast kun je op de eerste etage terecht voor de mooiste keukens. Een unieke combinatie op de Voorstraat! Rockin’ Items, Fennel Barbershop en de Keukenkastenfabriek.nl onder 1 dak.

6 dagen open!
Met de nieuwe winkel is Rockin’ Items niet meer alleen in het weekend geopend, maar kun je er zes dagen per week terecht! Je begrijpt dat wij daar heel erg blij worden.
Je vindt Rockin’ Items op Voorstraat 123. Uiteraard hebben wij al een kijkje genomen en we kunnen je vertellen dat het zeker moeite waard is om zelf een bezoekje te brengen aan de nieuwe winkel!

Openingstijden
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00-17.00
Iedere Zondag: 12.00-17.00
Meer informatie vind je op hun website.

Wij zijn fan!

-Ays & San-

Geef een reactie