No. 38

Geniet jij ook zo van een Chai Latte? Thee met hete opgeklopte melk! Heerlijk voor tijdens de koudere winterdagen! In Gent al eerder tegengekomen, maar nu ook gespot in Dordrecht. En wel bij No. 38 City Bakery Café! Nog niet eerder geprobeerd, maar een liefhebber van thee, vanille of kaneel en latte Macchiato? Dit is de combi!

No. 38 is een leuk, lief, mooi ingericht cafeetje aan het statenplein. De winkel No. 28 Wonen & Lifestyle kennen jullie vast, hier komen wij graag voor mooie tassen en leuke spulletjes voor in huis. Voor onszelf of als cadeau! No. 38 zit een paar deuren verder en is een café geheel in de stijl van No. 28! En dan dus ook nog eens met heerlijke Chai Latte. Liever gewone thee? Ook hebben ze bij No. 38 bijzondere varianten van de inmiddels wel standaard geworden muntthee; bijvoorbeeld Appelmunt met Slaapmutsje en Citroenmelisse. Oh en laten we de taartjes niet vergeten! Kan je niet kiezen, neem dan gewoon het ‘taartplankje’.

No. 38 laat echt zien dat ze iets anders doen dan de bestaande cafés, koffie- en theetentjes. No. 38 heeft binnen ongeveer 16 zitplaatsen, maar in de zomer ook een terras aan de voorkant. En er is een tuin achter het monumentale pand dus wie weet komt hier ook nog wel wat?! Wij zijn nu al benieuwd naar de zomerse ideeën van No. 38!

Geef een reactie