Outdoor training bij Believe In

Sanna probeerde diverse sporten tijdens haar zwangerschap en geniet nu met volle teugen van haar sportverlof. Ik heb daarentegen niet stil gezeten en heb mijn schaatsen ingeruild voor mijn buitensportschoenen. Het is lente, dus tijd om naar buiten te gaan!

Walk, walk, walk!

Na een paar zonnige dagen in februari en maart, was het lentegevoel net als bij velen, er bij mij ook. Heerlijk dat het ‘s ochtends al licht is als ik naar mijn werk ga en ook de avonden worden steeds langer. Stiekem droom ik al van de zomer…want dan kunnen we nóg langer naar buiten en geniet ik nog meer van onze stad. Met de lente in mijn bol, heb ik mijn stappenteller gereset en mijn wandelschoenen uit de kast gehaald om weer extra stappen te gaan zetten. Lekker wandelen door de stad en mooie plekjes ontdekken. Daar word ik, maar ook mijn stappenteller, heel blij van! Ook wandel ik ’s avonds bewust regelmatig een uurtje, zo zie je onze prachtige stad weer in een heel ander licht.

Outdoor training

Naast wandelen, ben ik ook graag buiten voor een serieuze workout en dat kan op veel plekken in Dordrecht. Ja inderdaad, ik ga een outdoor training volgen! Na wat onderzoek kwam ik erachter dat je op veel verschillende dagen, op verschillende plekken lekker buiten kan sporten. Zowel in de ochtend als in de avond. Genoeg keus dus!

Ik volgde een outdoor training van Charda bij Believe In. Believe In is actief in Dordrecht en Zwijndrecht en biedt meer dan tien workouts in de week, onder het mom van unieke outdoortrainingen voor vrouwen. Het leuke aan de lessen van Charda is dat ze steeds op verschillende locaties plaatsvinden. Van parkjes tot pleintjes, zo wordt de stad echt een playground. 

De hele blog lees je op Dordt Sport => Outdoor training

-Ays-

Geef een reactie