Pim’s Poffertjes & Pannekoekenhuis

Je kunt gerust zeggen dat Pim’s Poffertjes & Pannekoekenhuis een begrip is in Dordrecht. Althans voor ons wel. We komen er al jaren en hebben leuke herinneringen aan gezellige etentjes met vriendinnetjes toen we nog tieners waren. Je vindt Pim’s midden in de stad, op de Nieuwstraat. 

En nog steeds als er poffertjes en pannenkoeken gegeten moeten worden dan is er geen betere dan Pim’s Poffertjes & Pannekoekenhuis in Dordrecht! Het is er gezellig en betaalbaar en als je binnenloopt zit er een heel divers publiek, van jong tot oud.

Poffertjes & pannenkoeken
Bij Pim’s heb je keus uit verschillende pannenkoeken, poffertjes, flensjes en wafels. Je kunt zaterdagmiddag even binnenlopen als je nog niet hebt geluncht voor een lekkere portie poffertjes met all time favourite aardbei en slagroom. Een pannenkoek met appel en kaneel gaat er altijd in. Als je echt gaat eten bij Pim’s kun je uiteraard ook genieten van een hartige pannenkoek, bijvoorbeeld een Italiano of een Mexicano. Als wij er ‘s avond gaan eten, is onze aanpak meestal het delen van een hartige pannenkoek, zodat we daarna nog kunnen genieten van een portie poffertjes of nog een kinderpannenkoek 🙂

Sfeertje
Je kijkt je ogen uit als je binnen zit. Het leukst is misschien wel dat er een treintje rijdt door de zaak. Dus als je een locomotief hoort, moet je even de lucht in kijken. Daarnaast lees je overal leuke teksten en zie je oude pannen en ander kookgerei. Het is gezellig en knus, je waant je even in oma’s keuken, met Pim achter de bakplaat. In de zomer kun je ook naar buiten. Dan geniet je van het pannenkoek op het terras van Pim.

Als je wilt smullen van heerlijke poffertjes en pannenkoeken isPim’s Poffertjes & Pannekoekenhuis ons favoriet! Aanvallen maar.

– Ays & San-

 

Openingstijden Pim’s
Maandag & Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 – 19.30 uur
Donderdag 12.00 – 20.30 uur
Vrijdag 12.00 – 19.30 uur
Zaterdag 12.00 – 20.30 uur
Zondag 13.00 – 20.30 uur

 

Geef een reactie