Restaurant Post

Restaurant Post wie kent het niet? Vroeger kwamen velen van ons al in het voormalig postkantoor, maar wij komen er veel vaker nu het een restaurant is. Niet alleen voor het diner je kunt er heerlijk brunchen, koffie drinken, taart eten, lunchen, borrelen, pizza’tje delen, cocktails drinken.. uhmm wat kan er eigenlijk niet?

Dat we trots zijn op Dordt dat weten jullie allemaal wel. Maar ook op restaurant Post zijn wij erg trots. Het is een voorbeeld van een zaak waar fantastisch ondernemersbloed stroomt, leuk personeel werkt, je lekker kunt eten en er hangt gewoon een heel goede sfeer!

Het geheim?
Of het nu dinsdag of zaterdagavond is, als je er langs loopt of fietst ziet het er altijd gezellig uit. Wat zal het geheim zijn van Post? Het geheim zullen ze alleen zelf kennen maar wij ervaren het volgende:

  • Alles mag, alles kan! Voel je vooral vrij en welkom, en plezier is erg belangrijk! De P van Post staat dan ook voor Plezier. Dat zie je ook terug in het personeel, mensen die zichtbaar genieten en het de gasten naar de zin maken.
  • Het is heel laagdrempelig en toegankelijk. Je kunt bij Post goed naar binnen kijken, waardoor je meteen ziet dat het er gezellig is, voor je het weet zit je binnen.
  • Voor ieder wat wils. Het maakt niet uit welk doel je hebt, je kunt ervoor terecht bij Post. Uitgebreid dineren, een snelle hap of gewoon een grote kop thee!

Favorieten
En als je zo gemakkelijk naar binnen bent gelopen, wat is dan lekker om te eten of te drinken? Wij hebben een paar favorieten op een rijtje gezet!

  • Laat je verrassen met het 4 gangen verrassingsmenu.
  • Geniet van de NUTELLA taart!
  • Lekker fris is de Pinky Rose Limonade.
  • Als je op bank zit, neem dan een heerlijke kop groene thee met gember en limoen.
  • De brunch in z’n geheel, keuze uit van alles en nog wat! De rest van de dag hoef je niet meer te eten!
  • Alle pizza’s, maar dan één kiezen om te delen.

Oh en laten we de feestjes niet vergeten! #TGIP
De feestjes die Post organiseert een keer per maand op vrijdag worden goed bezocht. Het is er lekker druk en de cocktails zijn goed. Dus zit je op vrijdag op de bank en heb je wel zin in een drankje en gezelligheid? Sluit gezellig aan! Thank God It’s Post! Voor actuele data van TGIP kun je terecht op de Facebookpagina van Restaurant Post.

Wij zijn fan!

-Ays & San-

Geef een reactie