Stadsbranderij Dordrecht

Er blijven maar nieuwe leuke horecagelegenheden bijkomen in Dordrecht. Met het toenemende toerisme en al die trotse Dordtenaren kan dat helemaal geen kwaad ;-). Wij, Ays & San, zijn in ieder geval erg trots dat Dordrecht zo vol ondernemerschap zit.

FullSizeRender[2]

Dat zie je ook op de Vriesestraat. Op nummer 75a zit een prachtig pandje, als je naar binnen kijkt ziet het er daar ook erg leuk uit. Bij binnenkomst word je verwelkomt door de geur van verse koffiebonen. En dat kan ook niet anders, want hier zit De Stadsbranderij Dordrecht. Vader en zoon runnen de tent. Ze verzorgen koffie op locatie en leveren dit aan bedrijven en horeca. Sinds begin 2016 hebben ze ook deze fysieke koffiebar, waar de consument direct kan genieten van een heerlijk kopje koffie.

Ze heten niet voor niets De Stadsbranderij, want ze branden hier namelijk hun eigen koffiebonen.

FullSizeRender

Eenmaal binnen strijken wij graag neer aan de leestafel. De heren helpen je uiterst vriendelijk én ze zorgen uiteraard voor een heerlijke cappuccino. Ook is er voldoende keus uit de verschillende theesoorten en heerlijke taartjes en koekjes. Je kunt altijd rekenen op een gezellig praatje met de heren en als je hier voor openstaat verrassen ze je graag met bijvoorbeeld een aparte theesmaak.

FullSizeRender

IMG_6533

Het is er binnen erg sfeervol, dus zeker een bezoekje waard en ideaal voor een stop tijdens je shoproute of gewoon om eens binnen te kijken. Om te kunnen genieten van de koffie hoef je niet perse te blijven hangen, je kunt ook koffiebonen kopen voor thuis! Ben je een echte koffieliefhebbers en wil je nog een stapje verder dan is het zelfs mogelijk om een workshop te volgen.

– Ays & San –

1 Comment

  1. Inderdaad een erg leuk tentje en een verrijking voor de Vriesestraat!

Geef een reactie