Trouwen!

Sanna is getrouwd en Ayse is next! We weten dat er bij trouwen van alles komt kijken en het leuke is dat Dordrecht heel veel moois te bieden heeft om er op de dag zelf mooi uit te zien én optimaal van je de dag te kunnen genieten. We hebben voor jullie wat tips op een rijtje gezet.

Trouwjurk
Laten we eens beginnen bij de jurk. Want een bruid heeft natuurlijk een jurk nodig. Dordrecht heeft meerdere bruidswinkels. Sanna bezocht La Nova. Deze bruidsboetiek bevindt zich in een mooi pandje op de Voorstraat en wordt gerund door twee lieve dames Sandra en Klaar. De dames weten heel goed waar ze over praten en hebben in hun boetiek mooie en bijzondere jurken waarover ze super advies geven. Neem maar eens een kijken op hun Facebook om te zien wat voor mooie jurken ze hebben. Wat vind je van Sanna’s jurk?

Sanna en PimTrouwpak
De bruid in een trouwjurk, en de bruidegom in een trouwpak. Dat hoort er natuurlijk ook bij. Bij Alexander Roodfeld op de Visstraat ben je aan het juiste adres als het gaat om een mooi trouwpak op maat. Ties Roodfeld is de eigenaar van Roodfeld, de vierde generatie al. Hij gaat samen met de bruidegom op zoek naar de juiste stof en kleur van het pak en zorgt dat er aan alle details wordt gedacht. Ties is eerlijk en deskundig, hij zorgt er voor dat je een prachtig pak krijgt én dat je je er als man ook lekker in voelt!Sanna en Pim

 

Trouwboeket
Dat hoort er natuurlijk ook bij. Bij Erica Bloemideeën, op de Dubbeldamseweg, kun je daar heel goed terecht. Ricardo, die ook het boeket voor Koningin Maxima heeft gemaakt toen ze tijdens Koningsdag naar Dordrecht kwam, zorgt er samen met de bruidegom jou voor dat er een prachtig boeket wordt gemaakt!

 

Varen
Bij de gebroeders Barone kun je een heerlijk stukje varen, en uit ervaring kunnen we zeggen dat het ook super is om op je bruiloft met hen te varen! Heerlijk samen genieten, en het zorgt voor leuke foto’s.

Sanna en Pim

Bruidsmake-Up
De mannen zijn al een heel eind na het vinden van het juiste pak, maar voor de dames roept er nog meer, waaronder de make-up.Sanna en Pim Eerder hebben wij al eens een make-up workshop gedaan bij Pim Menco. Naast dat hij heel leuk make-up workshops kan geven. Kan hij bruidjes opmaken als de beste. Eerst een proefmake-up in zijn salon zodat je zeker weet dat je tevreden bent. Op de dag zelf staat hij speciaal voor jou vroeg op en komt hij met zijn koffer vol make-up naar jou toe om je op te maken. Naast dat hij zorgt voor mooie make-up brengt hij ook gezelligheid met zich mee. En dat is op de ochtend voor het trouwen erg fijn! 

Trouwkapsel
Je haar, ook niet onbelangrijk. Er zijn veel kappers in Dordrecht, maar haar opsteken is een vak apart. Hiervoor ging Sanna langs bij Peter Borsje van Visuals op de Voorstraat. Peter is een gezellige en lieve man die zorgt dat je haar op dé dag prachtig zit. Ook bij Peter doe je eerst een proefkapsel. En als je twijfelt of het wel helemaal goed is, dan doet hij het gewoon opnieuw of probeert hij iets anders. Op de dag zelf bracht Sanna in haar trainingsbroek een bezoek aan zijn salon. Allereerst flink krullen en uiteindelijk half opgestoken! Heerlijk ontspannen zo de eerste anderhalf uur van je trouwdag!

Sanna en PimSieraden
Sieraden, dat moet natuurlijk bij je passen en het is een persoonlijke smaak. Maar bij Michael de Meij op het Achterom wordt heel fijn en goed advies gegeven. Het is altijd goed om na te denken over wat je mooi vindt. Maar wanneer je open staat voor nieuwe ideeën, ontstaan er vaak weer mooie andere combinaties waar je zelf wellicht niet aan gedacht had. Daar is Michael, de eigenaar van Michael de Meij goed in geslaagd!

Parfum
Lekker ruiken, op zo’n speciale dag dat is natuurlijk ook erg leuk. Iedereen heeft misschien wel een voorkeur voor een lekkere geur, maar wil je eens echt iets bijzonders en iets anders? Breng dat een bezoek aan Vicino Sei en laat je verrassen en inspireren door de mooie geuren die Janou en Gertjan je aan kunnen bieden. Trek er zeker even wat tijd voor uit, want ze hebben zo veel mooie en lekkere geuren!

Sanna en Pim

Fotograaf
Om alles op zo’n dag goed en mooi vast te laten leggen heb je natuurlijk een goede fotograaf nodig. Rob Kersten van LoveWeddings.nl heeft de foto’s gemaakt. Rob is jong, professioneel, maar ook gewoon heel gezellig! En daarnaast maakt hij ontzettend mooie foto’s van je trouwdag! Wij zijn fan!

– Liefs Ays & San –

 

2 Comment

  1. Handig deze adresjes voor de voorbereiding van je huwelijk. Zelf woon ik niet in Dordt maar ik kan mijzelf voorstellen dat zo’n lijstje ideaal is. Grappig dat er ook een stukje over parfum in staat, zelf heb ik speciaal voor mijn
    bruiloft een nieuw geurtje gekocht voor nieuwe herinneringen…

  2. Ilja says: Beantwoorden

    Mooie foto’s en fijne tips! Als je niet weet waar je beginnen moet, is deze post een aanrader. Ik hoop dat ik dezelfde fijne ervaringen ga hebben! Bedankt!

Geef een reactie