Voorstraat West!

Hoe ver loop jij de Voorstraat op? De Voorstraat is erg lang, en heeft leuke en iets minder leuke stukjes. Een super leuk stukje dat niet bij iedereen bekend is, is Voorstraat West. Het einde van de Voorstraat. Loop voorbij het Stadhuis door tot aan het einde!

Waarom? Omdat:

  • er allemaal leuke winkeltjes zitten voor cadeautjes voor jezelf of iemand anders.
  • er leuke eettentjes zitten om af en toe even uit te rusten.
  • er mooie pandjes te vinden zijn, die je natuurlijk ook kan bewonderen.

Voor jullie een greep uit de leuke winkeltjes die hier te vinden zijn. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast en wordt het nog drukker aan het einde van de Voorstraat!

fav-san Ayse

 

 

 

 

 

 

 

Shoppen, shoppen, shoppen voor de dames. Do we need to say more? Als je daar wel van houdt, neem dan vooral een kijkje in een winkel met tientallen verschillende merken! We hebben het over Bahlmann Mode.

 

 

 

 

 

 

 

 

Iets lekkers voor thuis, onderweg of waar dan ook! Dat vind je bij Bomvol Smaak! Loop binnen en dan naar buiten gaan zonder iets lekkers is wel heel knap. Van vrijdag tot en met zondag is Bomvol Smaak open!

img_4751-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekker neuzen tussen mooie brocante spullen voor in je eigen huis? Ook als je niks nodig hebt is het nog steeds heel erg leuk om binnen te kijken bij Gallery 61. De winkel is te vinden op het hoekje, tegenover lunchroom Zusjes en is op vrijdag en zaterdag en de eerste zondag van de maand open.

img_4788 img_4781

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar mooie kleertjes, voor de kleintjes? Ook daarvoor hoef je niet verder dan de Voorstraat. Kind Zo Blij zit in een prachtig pandje, mooi aangekleed en ingericht. En ook nog eens mooie en leuke kleertjes. Zeker de moeite waard om eens naar binnen te gaan.

img_4775 img_4776

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je langs deze winkel loopt beginnen bij sommige mensen de groene vingers te kriebelen, maar ook als je geen groene vingers hebt is het ontzettend leuk om een kijkje te nemen bij Florale Extase. Ze hebben ontzettende leuke kleine cactussen, maar ook de beroemde Pannenkoekenplant, een plant die tegenwoordig niet meer mag ontbreken!

img_4768 img_4764

 

 

 

 

 

 

 

 

Een pandje waarvan de ingang een beetje verstopt zit, maar de etalage zorgt wel voor een stukje nieuwsgierigheid. We hebben het over de Concept Store. Je vindt hier van alles als het gaat om cadeautjes voor jong en oud!
img_4796

 

 

 

 

 

 

 

Cadeautjes voor de kleintjes nodig? Juffrouw Pollewop is ook gericht op de kleintjes, maar ook voor volwassenen is het er leuk om rond te neuzen. En een cadeautje is er zo gevonden.

img_4797img_4807

 

 

 

 

 

 

 

En dan nemen we jullie ook nog even mee naar het laatste winkeltje op de Voorstraat, genaamd De Kekkestek. Je vindt er van alles en nog wat. Alle smaken van Tony Chocolonely, retro klokken, hippe gieters en ga maar door. Vooral gewoon een kijkje nemen, om het totale assortiment te bekijken.

Behalve deze hotspots, zijn er genoeg andere leuke winkeltjes, lunchrooms en antiekzaakjes op de Voorstraat, dus vooral een kijkje nemen!

-Ays & San-

Geef een reactie