Winkelen doe je bij, Rockin’items

Dames in Dordrecht, waar winkelen jullie?

We hebben al eens eerder een blog geschreven over winkelen in Dordrecht. Toen ging het over Bahlmann Mode! Dit keer nemen we jullie mee naar de andere kant van de Voorstraat. Naar Rockin’items.

Een paar maanden geleden stelden we jullie al voor aan de eigenaar van deze fantastische winkel, Deborah Verheggen. In deze blog delen we onze ervaringen van Rockin’items met jullie!

Rockin'Items
Rockin’Items

Je moet er een stukje voor lopen, of je pakt de fiets, maar het is het allemaal waard! Aan het begin van de Voorstraat bevindt zich namelijk een mooie kleding boutique, genaamd Rockin’items.

De eerste keer dat we er naar binnen liepen waren we meteen verrast  en sloegen onze shophormonen direct op hol. Hebben, hebben, hebben. ,,Oh dit is mooi! Ja deze ook! Oh dat is echt wat voor jou’’.

Zo klonk het ongeveer, en vele bezoekjes volgden. Het is echt een pareltje, maar we willen deze mooie winkel niet voor jullie verborgen houden.

Shoppen

Deborah heeft haar winkel geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. De overige dagen kun je gewoon online shoppen. Ze heeft mooie merken, die je niet standaard in iedere kledingzaak tegenkomt. Ben jij meer van de stoere kleding of van wat meer op chique? Het kan allebei, mooie jurkjes en rokjes die in je de winter met een panty en in de zomer met blote benen draagt, mooie shirts met leuke teksten, een heerlijke trui, of een chique blouse, allemaal te vinden. Ook voor de details kun je bij Rockin’items terecht, denk aan oorbellen, ringen, horloges of een leuk telefoonhoesje.

Portemonnee mee?

Je kunt hier helemaal los gaan, en het zo gek maken als je zelf wilt. De merken die er hangen variëren in prijs, voor ieder wat wils en in verschillende prijsklassen!

Tasje er bij

Tassen, daar onderscheidt Deborah zich ook echt mee! Ze heeft een eigen Rockin’items tassenlijn, met leuke printjes en kleuren. Heb je iets geshopt in de winkel, dan krijg je er ook een mooie tas bij, die je vervolgens op veel momenten kunt gebruiken!

Wij zijn benieuwd of jullie net zo enthousiast worden als wij van Deborah & haar Rockin’items.

Wij zijn fan!

-Ays en San-

Geef een reactie