Geen zin om te koken!

Geen zin om te koken, maar ook geen trek in een frietje of pizza? Wij hebben een aantal van onze favorieten voor je op een rijtje gezet om af te halen! Heerlijk en Gezond Op de Wijnstraat is eetwinkel H-eerlijk te vinden. In maart 2014 begon Glenda van Deutekom haar eetwinkel, en het is echt een succes. Je kunt bij H-eerlijk maaltijden kopen die gemaakt zijn van veelal biologische producten, met zorg en liefde zijn bereid. Het is een kleine winkel met een grote keuken, op een prachtig stukje Dordrecht! Glenda werkt altijd met seizoensgebonden producten! In de koeling vind je het assortiment, wil je van te voren al kijken wat er deze week op het menu staat dan kun je op haar website een kijkje nemen!

Ook gezond en heerlijk! Sushi! Heerlijk en vers bereid door twee zeer vriendelijke mensen! Sushi is al een aantal jaar erg hip en wordt door veel mensen gegeten. Je ziet veel ‘all you can eat’ concepten, maar eerlijk is is eerlijk dat is niet altijd de beste sushi! Probeer vooral eens Sushi Sushi, alles is vers! Ze maken ter plekken je sushi bestelling klaar! Na een minuut of 15 liggen de maki’s en California Rolls voor je klaar! Je vindt sushi sushi op de hoek van de Vriesestraat en de Sarisgang!

Nog meer Azië Op de voorstraat vind je de Nakorn Thai! Je kunt hier uit eten wat eigenlijk het leukste is, maar als je daar geen zin in hebt kun je het gewoon (telefonisch) bestellen en bij de super vriendelijke eigenaar en op komen halen! Het fijne van de Thai is dat het gemaakt wordt door Thaise mensen! Hoe goed wij Nederlanders ook ons best doen hier smaakt het gewoon beter! Zij hebben de meeste smaak en kennis van de Thaise keuken! Als je het net iets anders wilt, dan wordt dat ook geregeld! Ze zijn niet zuinig met de hoeveelheden, dus je hebt zeker genoeg! Kom je er vaker dan weten ze wat je lekker vindt

– Ays & San –

Geef een reactie