6 X leuke spots in de Vriesestraat

Dordrecht kent heel veel leuke straatjes, mooi om te slenteren en te genieten van de mooie pandjes die er staan of om lekker te shoppen, te genieten van een kopje koffie en een taartje! Tijd om een van deze bijzondere straatjes te ontdekken. We nemen je mee naar 6 leuke spots van ons in de Vriesestraat.

Duifhuizen

Op zoek naar een leuke tas? Wij zochten een nieuwe rugtas, dus duiken bij Duifhuizen naar binnen. Je vindt hier heel veel verschillende merken rugtassen, maar ook leuke koffertjes en andere reistassen. Behalve de hele praktische tassen kun je hier uiteraard ook terecht voor mooie handtasjes en clutches. Sanna is dan ook meteen verkocht! We gaan dan ook naar buiten met een beauty van Valentino. De rugtas komt later 😉

People like us

Wie regelmatig op de Vriesestraat loopt kent het boetiekje People like us. Een boetiekje wat er eigenlijk al heel lang zit, met leuke merken dameskleding. Hip, vrolijk en mooie kleding! Behalve kleding shop je er ook mooie sieraden of een zonnebril! We zagen er de leukste jumpsuits en veel gekleurde broeken. Dus ook zeker een aanrader om een kijkje te nemen. Ayse kan de oorbellen uiteraard niet weerstaan!

Stadsbranderij

Op de Vriesestraat zitten veel winkeltjes, maar ook de innerlijke mens wordt hier erg blij! Na al het shoppen is het natuurlijk ook wel eens tijd om te genieten van koffie met wat lekkers! En dat kan natuurlijk bij de Stadsbranderij, de grote broer van de Stadslekkernij. Loop lekker binnen en geniet van de verse koffie of thee die gezet en geserveerd wordt door Bas. Ook kun je hier terecht voor je versgebrande koffie voor thuis.

Two Stories

Nog een niet te missen boutique! Op de kruising van de Vriesestraat en de Lenghenstraat vind je Two Stories Boutique! Een leuk boetiekje met veel mooie kleding. De twee vriendinnen hebben er wel degelijk oog voor. Heel veel kleurtjes en mooie printjes. Diverse merken waar je uit kunt kiezen, je kunt hier eigenlijk niet binnenlopen zonder verliefd te worden op de leukste outfits. Dus wees voorbereid!

Rutte

Wellicht ook nog op zoek naar een cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? Dan is Rutte altijd een goede stop om te maken. De lekkerste gins, jenevers en ander likeuren staan uitgestald in het lieve poppenwinkeltje van Rutte. Wij deden al eens een ginworkshop hier, maar houd je het liever bij een flesje kopen, dan ben je ook aan het juiste adres!

Koning Koffie

Uiteraard sluiten we de Vriesestraat in stijl af bij Koning Koffie! Hier geniet je van een heerlijke cappuccino, gemaakt met liefde, de smaak van de koffie is super en hij zit lekker stoer in een glas! Natuurlijk hoort daar iets lekkers bij. Je kunt bij koning Koffie ook heerlijk op het terrasje zitten als het zonnetje schijnt. Genieten maar!
Dit is een kleine greep van leuke spots die je vindt op de Vriesestraat, het is zeker de moeite waard om eens een keer rustig door de Vriesestraat te lopen en alle leuke winkels te ontdekken.
Wij zijn fan!
– Ays en San –

Geef een reactie