Ays en San doen aan Yoga!

Het is weer tijd voor een nieuwe uitdaging! Sinds vorig jaar hebben we ons voornamelijk gericht op het fit en sterk worden met CrossFit. Een nieuwe sport voor ons beide, waar we inmiddels groot fan van zijn.

Nu is het tijd voor weer heel wat anders, een nieuwe sportuitdaging, namelijk Yoga! Yoga is niet alleen een goede aanvulling op onze CrossFit-activiteiten, waar we wel wat flexibiliteit bij kunnen gebruiken. Ons doel met Yoga is vooral om vaker bewust te ontspannen en een betere balans te vinden, tussen werken, bloggen, sporten en al onze sociale activiteiten.

Lifestyle Studio Dordrecht

We zijn ons Yoga avontuur gestart bij Lifestyle Studio Dordrecht, bij Yolande. Lifestyle Studio Dordrecht is een allround Body & Mind Studio in het centrum van Dordrecht. Er zijn diverse stijlen in Yoga & Pilates lessen te volgen van maandag t/m zondag. Jolande biedt ook Lifestyle en Coachings-Programma’s aan als je meer aandacht wilt geven aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Yogalessen

We hebben inmiddels een kennismakingsgesprek gehad en ook onze eerste les is een feit. Jolande biedt diverse soorten lessen. De ene les is meer gericht op meditatie en rustige bewegingen waarbij je heel je lichaam rekt en strekt, andere lessen zijn veel dynamischer. Ook biedt Jolande personal coachinglessen en energetische sessies. We hebben meteen zin om alles uit te proberen de komende 3 maanden.

Ook mooi om het verhaal van Jolande zelf te horen. Ze is Lifestyle Studio Dordrecht ooit begonnen vanuit haar eigen woonkamer. Haar interesse in Yoga is ontstaan toen ze zelf een burn-out kreeg en ze op zoek ging naar haar gezondheid en energie.

Events

Wat ons ook erg aanspreekt aan Lifestyle Studio Dordrecht is dat er behalve de reguliere lessen ook regelmatig buitenactiviteiten worden georganiseerd. Denk aan strandsessies, mindfullnes in de natuur, of bijvoorbeeld een stiltedag die nu gepland staat op 18 maart.

Online Yoga Studio

Als je liever yoga vanuit je eigen huiskamer doet, wanneer het jou uitkomt dan kan dat ook! Met Lifestyle Studio Online volg je namelijk Yoga Lifestyle Programma’s vanuit huis. Inclusief yoga en pilates lessen, gezonde voeding en online coaching; met duidelijke audio’s en video’s. Een ideale oplossing als je yoga wilt doen op het moment dat het jou uitkomt, zonder de deur uit te hoeven.

Ook meedoen?

De komende periode proberen wij het allemaal voor je uit! We doen mee met de verschillende yogalessen die op het rooster staan en nemen deel aan de geplande events en natuurlijk doen we daar verslag van!

Wil jij ook de lente starten met meer rust en ontspanning of gewoon meer tijd voor jezelf maken, om op te laden. Of juist lichamelijk sterker worden, neem dan een kijkje op de website van Lifestyle Studio Dordrecht en vraag een gratis proefles aan! Wie weet komen we elkaar daar tegen.

Wij hebben er in ieder geval zin in.

Geef een reactie