Ays & San

Wij zijn begonnen met ons City Blog over Dordrecht, Ays & San In The City, omdat wij trots zijn op Dordt. We zien dat het aantal trotse Dordtenaren groeit! Daar worden wij blij van. Via ons blog, Instagram en Facebook willen Miss Ince en Miss Blonk de al trotse Dordtenaren nog een stukje trotser maken en de nog niet geheel overtuigde Dordtenaar meenemen in de leuke en mooie dingen die Dordrecht te bieden heeft.

Als we zo door de foto’s van onze telefoons scrollen van het afgelopen jaar, komen we een hoop leuke (nieuwe) initiatieven tegen, mooie plaatjes, leuke details, goede netwerkbijeenkomsten!

Miss Blonk
Geboren en getogen Dordtenaar met een uitstapje naar Breda tijdens mijn studie, maar nu al weer een wonend aan de Voorstraat. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en ik loop en fiets graag door Dordt. Ik wil mijn persoonlijke wandelkaart van Dordt met mijn eigen voetstapjes zo goed gevuld mogelijk krijgen!

Miss Ince
Uiteraard ook een geboren en getogen Dordtenaar van Turkse ouders. Sinds kort een huisje in het centrum en communicatieadviseur bij de meest betrokken dichtbij bank in Dordrecht. Bootcampen in het wantijpark, dansvoorstelling in Kunstmin of filmpjes in De Movies. Én altijd op zoek naar de nieuwste spots. Genoeg te doen in Dordt! Beleef het ook!