Best 5 of 2017

Het einde van 2017 is in zicht! Afgelopen jaar ontdekten we de leukste spots voor je in Dordrecht en gaven we je weer een kijkje in al het moois dat onze mooie stad te bieden heeft! Van nieuwe restaurantjes tot gezellige winkels en natuurlijk heel veel persoonlijke verhalen. De hoogste tijd om in de laatste dagen van december terug te blikken op afgelopen jaar. Dit is de top 5 van 2017! Verhalen die het meest zijn gelezen op City Blog Dordrecht! Lees je mee?

Nieuw: Spring City Spa

Met stip op nummer 1, Dordts nieuwste aanwinst Spring City Spa. Net voor de opening namen wij er al een kijkje en waren verrast over hoe mooi het was geworden. Inmiddels komen we er graag of dat nu voor mooie nagels is of voor een beautyfeestje met vriendinnen. Je weet in ieder geval dat je goed verzorgd wordt en je je helemaal fantastisch voelt als je wegloopt!

Trouwen in Dordrecht

Net als vorig jaar staat er weer een blog over Trouwen in Dordrecht in de Top 5. In 2016 was het Sanna die ja zei en in 2017 Ayse. Lees hier nogmaals alles over de mooie dag van Ayse en natuurlijk alles wat je moet weten als je graat trouwen in Dordrecht.

Dordt op de kaart

Ons initiatief Dordt op de Kaart samen met de meiden van de Wereld op Papier trok ook veel bezoekers. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. We kregen heel veel enthousiaste mailtjes van ondernemers die graag meer wilden weten. In 2018 ga je hier nog veel meer over horen.

De Villa van Lips

Ook de blogs van onze vaste blogger Kees Klok worden altijd goed gewaardeerd door jullie. Dit jaar was zijn topblog de Villa van Lips, met een mooie vierde plaats in de top 5. Kees bedankt voor alle mooie verhalen afgelopen jaar!

Even voorstellen: Rockin’ dame Deborah Verheggen 

Rockin Items! Je weet inmiddels dat we fan zijn van deze winkel, daarom vinden we het ook erg leuk dat deze blog in de top 5 staat en dat jullie ook hebben kunnen genieten van Rockin’ Items! We kunnen je verklappen dat een echt bezoekje aan de winkel nog veel leuker is. En vanaf januari zit ze in een nieuw pand op de Voorstraat met nog veel meer shopplezier!

Rockin'Items Deborah

We hopen je ook in 2018 weer te inspireren met mooie Dordtse verhalen. Heb je ideeën of wensen of wil je ons uitnodigen voor een te gekke ervaring, stuur ons gerust een mailtje! info@cityblogdordrecht.nl.

Voor nu wensen we je alvast een heel mooi, gezond en gelukkig 2018 in Dordrecht!

-Ays & San-

 

 

 

 

Geef een reactie