Bootcamp!

Sportief Dordrecht! Eten doen we graag, dat hebben jullie vast gemerkt, maar dan moet er natuurlijk ook gesport worden! We sporten graag buiten, dus naast hardlopen is voor ons bootcampen ook een fijne sportactivteit! Maar waar doe je dat in Dordt?

Wij hebben goede ervaring met:

Outdoor training bij Emmy sport en dance workout

Bij Emmy sport en dance workout kan dat eigenlijk heel de week door, maar zondag is toch wel een beetje een vaste sportdag. Dus vroeg uit de veren voor de outdoor training. Dit kan om 9 uur, maar ook om 10 uur. Daar staan we dan weer, nog niet helemaal uitgeslapen met een klein groepje in het Wantijpark. Eerst een beetje warmlopen en daarna vaak krachttraining. Wat het sporten bij Emmy zo leuk maakt is dat het altijd heel afwisselend is, met heel veel verschillende attributen. De ene keer meer krachttraining via een circuitje en een andere keer lekker lopen door het park gericht op conditie. Daarnaast zorgt Emmy er altijd voor dat je tot het uiterste gaat. Zelfs op die momenten dat je echt niet meer kan! Emmy heeft nog veel meer te bieden! Workshops Piloxing en Powerbar, maar daarnaast ook helemaal into gezonde voeding en dus workshops healthy food. Ze pakt het allemaal heel professioneel aan, heeft eigen merchandising, deelt content op haar website en facebook. En wat het allemaal zo geloofwaardig maakt is dat ze er zelf zo superfit en gespierd uitziet, zodat wij bootcampers gemotiveerd blijven om week na week weer te komen trainen. Ayse is fan!

Bootcampen bij Gymforce One.

Gymforce is nog niet zolang geleden met bootcamp trainingen in Dordrecht gestart. Als tennisleraar en conditietrainer bij tennisvereniging CC kreeg Jimmy vanuit zijn omgeving de vraag of hij geen bootcamp kon opzetten. Zo gezegd, zo gedaan! Inmiddels zijn er vier trainers aangesloten die de bootcamptrainingen geven op dinsdag, woensdag en donderdag. Sanna neemt deel aan de bootcamptraining van Jimmy. De lessen van Jimmy worden gegeven op de tennisbaan, een prima uitvalsbasis voor een lekkere training in de buitenlucht! Heerlijk om onder de sterrenhemel je buikspieroefeningen te doen! Je conditie, balans, kracht en coördinatie worden op de proef gesteld tijdens zijn trainingen.

Leuk en gezellig is dat je altijd achteraf de mogelijkheid hebt om bij de tennisvereniging CC nog een drankje met elkaar te doen, of een balletje te slaan. Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met GymForce One tijdens een gratis proefles.

Geef een reactie