Borrelen @Copenhagen

Copenhagen borrel

Het is vrijdagmiddag, tijd om het weekend in te luiden door lekker te gaan borrelen met vrienden en collega’s. Waar ga jij borrelen?

Wij ontmoeten elkaar voor een vrijdagmiddagborrel bij Copenhagen! Kan dat daar? Jazeker! Je kunt er uiteraard heerlijk eten, maar het is ook een fantastische locatie om uit je werk, na het winkelen of gewoon op zondagmiddag een borrel te gaan doen.

We komen einde van de middag binnen bij Copenhagen aan de vooravond van een volgeboekte avond. Het is nu nog redelijk rustig, een aantal eters en een aantal gasten die aan de bar genieten van een welverdiend drankje.

De tafels zijn mooi gedekt en wij settelen ons aan een bescheiden bar, waar je leuk zit, overzicht hebt over het restaurant en alles een beetje in de gaten kunt houden.

We starten met een Gin Tonic voor Sanna en een heerlijk wijntje voor Ayse.
Gin Tonics zijn natuurlijk erg hip om te drinken, maar dat betekent niet dat ze ook allemaal fantastisch smaken. Ze komen in zoveel variaties. Voordat we onze Gin Tonic bestellen wordt ons  gevraagd of we een voorkeur hebben. We laten ons graag verrassen, maar geven aan dat de smaak van sinaasappel welkom is! We proeven uiteindelijk twee verschillende Gin Tonics, ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar de combinatie van smaken is heerlijk!  Wij zijn onder de indruk! Zowel de sinaasappel variant, als de Gin Tonic met selderij smaken heerlijk.

Bij een heerlijke borrel hoort natuurlijk ook een lekker hapje. We genieten van een borrelplankje met diverse barbites! Van alles wat, tonijn, luxe vleeswaren, heerlijke kazen, een speciale loempia en gefrituurde gamba’s. Een goed begin van ons weekend!

En ja we vermaken ons eigenlijk prima hier, inmiddels zijn alle tafels bezet en is het gezellig druk! Dan bestellen we toch nog wat andere lekkere gerechten om te delen. Genieten dit!

copenhagen

Fijn weekend! Zien we je vrijdag?

– Ays en San –

 

 

 

1 Comment

  1. Jose Voogt says: Beantwoorden

    Ziet er goed uit lady’s! Goed idee voor een etentje met mijn ‘oud’ collega’s!

Geef een reactie