De Stadslekkernij

Voorstraat West is weer een superleuk tentje rijker! Het stukje Voorstraat West wordt al steeds leuker met alle winkeltjes die er zitten en nu weer een nieuwe aanwinst op het gebied van eten en drinken. Met heel veel lekkers, versgebrande koffie en heerlijke thee. Een echte aanrader voor een gezellige en lekkere koffie of thee break!

De Stadsbranderij heeft namelijk een zusje gekregen, de Stadslekkernij! Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier genieten van heerlijke taarten en koeken van diverse leveranciers als Dudok, Koekela, Baker’s dough, en van ons eigen Dordtse Broodcafe Jaap! Je kunt plaatsnemen en genieten van al het lekkers wat ze te bieden hebben, maar je kunt het ook net zo makkelijk meenemen.

De stadslekkernij

De stadslekkernij

Je kijkt je ogen uit als je binnenkomt bij de Stadslekkernij. Behalve alle lekkere taarten en koeken die zijn tentoongesteld, geeft het interieur je meteen een warm welkom, het is trendy en heel gezellig. Er staan prachtige bloemen en je vindt er kleurrijk uitgestald servies, dat je ook weer kunt meenemen.

Huiskamergevoel

Het winkeltje is superleuk ingericht en daarom al de moeite waard om een kijkje te nemen! De Stadslekkernij is de creatie van moeder Jolanda. Waar zoon Bas je verwelkomt in de Stadsbranderij is Jolanda je gastvrouw bij de Stadslekkernij. Als interieur liefhebber heeft Jolanda werkelijk een prachtig winkeltje ingericht met veel sfeer in een mooi pand. Eigenlijk wil je alles hebben wat hier staat, en je zou willen dat dit jouw huiskamer was, althans dat hadden wij wel. Want het huiskamergevoel is misschien wel hoe je de Stadslekkernij het beste kunt omschrijven. Je gaat eigenlijk op de koffie bij Jolanda. We willen vader Ben natuurlijk niet tekort doen, ook hij staat je graag te woord of dat nu bij de Stadsbranderij is of bij de Stadslekkernij, hij verrast je graag met de lekkerste theetjes.

De stadslekkernij

Verse koffie en thee

Zoals je ook van de Stadsbranderij al gewend bent kun je ook bij de Stadslekkernij terecht voor de verse koffie en thee. Neem lekker de tijd en geniet van een lekker drankje en heerlijke taart in een bijzondere setting. Wij zijn fan!

De stadslekkernij

Openingstijden

De Stadslekkernij vind je op Voorstraat 452, schuin tegenover Heer & Meester.
Je kunt op donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van al het lekkers tussen 9.00 en 17.00 uur.

-Ays & San-

Geef een reactie