Dordrecht heeft wél een biercafé!

Wat hebben wij leuke reacties gehad op het Artikel in het AD! Waaronder ook heel veel reacties van trotse Dordtenaren dat we al een biercafé hebben!! En natuurlijk zijn wij bekend met De Tijd, maar was het niet helemaal goed overgekomen in het interview. Voor ons in ieder geval een goede reden om een biertje te doen in De Tijd om het een beetje goed te maken met alle fans 🙂

De Tijd is echt een biercafé, met wel meer dan 100 soorten bier. Je kunt er terecht voor een biertje onder het genot van vele spelletjes die je zo uit het rek kan pakken.
We werden geholpen door een vriendelijke en goedlachse meid. De meneer (de eigenaar gokken we zo) achter de bar hield ook alles goed in de gaten, liep even door het cafe om iedereen gedag te zeggen, erg persoonlijk. Je kunt je voorstellen dat we ons direct welkom voelden. Wij gingen voor een Brugse Zotte en een Kriek. Was genieten!
Naast verschillende biertjes staan er bij De Tijd op het menu ook echte Hollandse happen wat ook erg goed past bij het café.

Onze conclusie: supergezellig Hollands biercafe! Het ziet er misschien niet heel eigentijds uit maar als je echt van bier houdt is t zeker een goede tip. Waar moet je zijn? Voorstraat 170! www.detijd.nu

Merz
Naast ons officiële biercafé mogen we ook Merz niet vergeten! Met meer dan 40 bieren komt Merz aardig in de buurt van een biercafé! Naast de biertjes die je er kunt drinken is het er ‘s avonds en ‘s nachts gezellig druk en gaan tijdens de Club Merz avonden ook de voetjes van de vloer! Onze aanraders voor een lekker biertje; Lentebok, of Vedett IPA.

Merz is een algemeen begrip in Dordt! Volgens ons zijn er maar weinig mensen die Merz niet kennen! Het heeft nou eenmaal veel leuke kanten; een fijn terras waar je heerlijk zit met bijvoorbeeld Koningsdag, Big Rivers of gewoon als het lekker weer is! Je kunt er een lekker vorkje prikken, op woensdag zelf voor een prikkie! Je kunt er tafelvoetballen, een oud spelletje, maar het blijft leuk! Je kunt er borrelen in de middag, maar ook tot in de late uurtjes! En ook niet onbelangrijk heel vriendelijk personeel!

-Ays & San-

Geef een reactie