Dordrecht kan wel iets meer glamour gebruiken!

Laatst brachten wij een bezoek aan Pim Menco. Een getalenteerde jonge visagist die vindt dat Dordrecht wel iets meer glamour kan gebruiken. Als enthousiaste jonge ondernemer is Pim nu ruim een jaar actief in Dordrecht en heeft hij als missie om Dordrecht een beetje mooier te maken. Met zijn fantastisch mooie winkel zit hij op de Voorstraat. Je kunt bij Pim terecht voor make-up advies, make-up en visagie. Daarnaast organiseert Pim ook regelmatig make-up workshops. Wij woonden een van zijn make-up workshops bij!

De workshop die wij deden was: AVOND MAKE-UP. Toen we aan kwamen fietsen stond Pim al voor de deur om ons te verwelkomen. Een warme ontvangst en een prachtig pand. Samen met nog 4 andere meiden begonnen we aan de workshop. Na een lekkere cappuccino deed Pim zijn welkomstpraatje en was het tijd voor alle dames om onze make-up eraf te halen. Na de reiniging en verzorging gingen we onze huid egaliseren en kreeg iedereen persoonlijk advies welke kleur foundation het beste paste bij de huid. Alle top en flopverhalen over het gebruik van foundation bracht Pim uiteraard ter sprake!
Vervolgens gingen we verder met het aanbrengen van de make-up. Starten met het uitkiezen van kleuren voor de smokey eyes en daarna uitleg hoe alles aan te brengen. Foundation, eyeliners, oogschaduw alles kwam langs. Vragen werden gesteld en beantwoord door Pim. Vriendelijk en geduldig hielp hij iedereen met het kiezen van de juiste kleurtjes en het aanbrengen van de eyeliner, een ware kriem 🙂
Kleur ogen
Welke oogschaduw moet je kiezen? Daar gaf Pim ons de volgende tip over:
Heb je bruine ogen? Dan kun je het beste groene, grijze en roze oogschaduw gebruiken.
Heb je blauwe ogen? Probeer dan eens de kleur paars!

 

Make-up
Pim is helemaal gek van van het Franse merk T. LeClerc en maakt hier dan ook graag gebruik van tijdens zijn workshop. Dit merk heeft natuurlijke producten en die zijn ook te verkrijgen bij Pim, hij is de enige in Nederland die dit merk verkoopt. Wij zijn natuurlijk geen kenners, maar het is echt heel erg fijne make-up! Daarnaast heeft hij ook de make-up lijn van Pupa Milano in de salon, die een fijne mascara heeft en leuke kleurtjes oogschaduw.

Wenkbrauwen
Je kunt bij Pim niet alleen terecht voor een make-up workshop, maar hij is ook gespecialiseerd in wenkbrauwen. Hij heeft zelfs een heuse ‘Browbar’ in de zaak en zorgt dus perfect gevormde wenkbrauwen. De stoel waar je in ligt zag er in ieder geval heel lekker uit!

Over Pim
Wij zijn fan van Pim! Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je welkom en op je gemak, maar daarnaast is het duidelijk dat Pim ook echt weet waar hij het over heeft, en mooi werk levert! Een middag of avond een workshop doen en uitgebreid make-up advies krijgen is heerlijk! Erg leuk als uitje met vriendinnen of wat dacht je van een vrijgezellenfeest bij Pim? Of mooi opgemaakt worden voor een feestje of bruiloft? Voordat hij zijn salon startte heeft hij voor verschillende bekende merken als Dior en Chanel gewerkt en diverse internationale opdrachten gedaan. Pim komt zelf uit Nijmegen, maar is voor de liefde naar Dordrecht verhuisd. Het is leuk om te zien dat zo’n jonge enthousiaste ondernemer er voor kiest om een salon in Dordrecht te openen en probeert Dordrecht wat meer glamour te geven. Wij vinden dat hij al goed op weg is!

– Ays & San –

Geef een reactie