Dordt op de kaart


Net als velen kijken wij ook graag nog even terug op afgelopen jaar en in het bijzonder naar Dordt op de kaart.

Het idee ontstond al in 2017, waar we na talloze brainstormsessies, met de meiden van De wereld op papier, met het idee van een fysieke kaart kwamen tot een platform waar je het verhaal van mooie Dordtse ondernemers kunt lezen.

Begin dit jaar meldden de eerste enthousiaste ondernemers zich, en werden de eerste kaarten gedrukt bij RAD drukkerij in Dubbeldam. Een eigen ontwerp dat we samen met Laura en Marielle hebben bedacht. Een bijzonder ontwerp met Dordtse woordjes en goudfolie, waar we nog steeds heel trots op zijn!

20 mooie verhalen

Afgelopen jaar zijn we bij verschillende ondernemers geweest en nu einde van het jaar hebben we het verhaal van 20 ondernemers mogen maken. In de praktijk betekent dit dat we afgelopen jaar 20 ondernemers hebben geïnterviewd, veelal met zijn vieren. 20 mooie verhalen hebben we uitgewerkt naar aanleiding van de leuke interviews die minimaal een uur duurde, meestal wel 2 :-). Tijdens de interviews gingen we op zoek naar de passie van onze Dordtse ondernemers. Via Zo Dordt op de kaart vertellen we het verhaal van de ondernemer en daar hoort natuurlijk ook het verhaal van de onderneming bij én foto’s!

We hebben Dordrecht letterlijk en figuurlijk op de kaart gezet! Behalve het verhaal op dordtopdekaart.nl krijgt elke ondernemer ook de Dordt kaart met hun eigen logo en persoonlijke quote op de kaart, die zij kunnen weggeven aan hun klanten. Of dat nu is na een avondje eten bij de rekening of bij een webshopbestelling!

Nieuwe kaart!

Ons doel was om Dordtse ondernemers een gezicht te geven, en wat ons betreft is dat aardig gelukt. We vonden het zelf zo inspirerend en leuk om al die mooie verhalen te horen. Ook komend jaar gaan we door met Dordt op de kaart en hopen we weer nieuwe ondernemers toe te voegen aan het lijstje. Én komen we met een nieuw ontwerp voor de kaart! Zoals je merkt gaan we gewoon door.

Meedoen?

Heb je zelf interesse of ken je ondernemers die niet mogen missen op het lijstje laat het ons dan vooral weten.
Goed om te weten is dat er kosten aan het project zijn verbonden, dit heeft te maken met het feit dat de ondernemers een x aantal kaarten afnemen, we een website in de lucht moeten en deze moeten doorontwikkelen.

Trots dat we afgelopen jaar weer Dordtse ondernemingen én ondernemers samen op de kaart hebben gezet. We hopen dat we je hebben geïnspireerd met nieuwe hotspots, maar ook zeker bestaande ondernemingen.

En neem anders snel een kijkje op Dordtopdekaart.nl

Wij zijn fan!
-Ays en San-

Foto: Thymen Stolk fotografie

Geef een reactie