Dordt op je bord

Dordt op je bord! Dat vond plaats op 29 september in Art & Dining, wij waren er bij. En wat hebben we weer genoten van allerlei heerlijke culinaire hoogstandjes van Dordtse koks!
We begonnen met heerlijke amuses, van DeliCees. Ze smaakten goed, maar we weten niet meer precies wat er allemaal in zat.

Na de bubbel gingen we aan tafel. Twee lange tafels met gezellig rode kleedjes stonden klaar in het restaurant van Art & Dining. Met daarop een sharing plate, zoals dat zo mooi heet. Deze kwam van KHOTINSKY. Dat was genieten.

Daarna kwam de pasta met pecorino en zeekraal. Gemaakt door Het Pakhuis Invino Veritas. Gelukkig hadden we toen even pauze, want er kwamen nog twee gangen. We kletsen met de leuke buren die we om ons heen hebben. Een projectontwikkelaar, die een pand aan de  Spuiboulevard aan het opknappen is en de eigenaresse van Atelier Klei en Zij.

Als er weer een gaatje is, komt het hoofdgerecht, kalfsvlees met asperges! Gemaakt door Art & Dining.

En dan komt het toetje! We zitten al best vol, maar dit willen we echt niet laten staan, want BistroTwee33 heeft zich goed uitgesloofd. Heerlijke cheesecake met fruit, een soesje en dolce di lecce

En we sluiten af met een heerlijk bakje koffie van Coffeelicious!

Het was weer een geslaagde avond. We zijn er nog steeds van overtuigd! Dordt heeft toprestaurants!

– Ays & San –

 

Geef een reactie