Een nieuwe tas van Duifhuizen

De zomer komt er aan dus tijd voor nieuwe shoppers! Het is niet nieuw dat wij wel van winkelen houden. En bij de zomer hoort natuurlijk ook een nieuw tasje. Van de rugtas zijn we allebei erg fan. De Rains rugzak hebben we dan ook in ons assortiment, maar is ie zomers genoeg? Wij vinden van niet! Dus we gaan op jacht naar een nieuwe tas. In Dordt kun je daarvoor heel makkelijk een bezoekje brengen aan Duifhuizen, hier kregen we dan ook een shoptegoed van om een mooie tas uit te zoeken. Duifhuizen vind je op twee locaties in de stad. Op de Vriesestraat, ons oh zo leuke winkelstraatje in Dordrecht zijn ze te vinden, en op het Achterom, tegenover Albert Heijn.
Keuze genoeg
Of je nu een rugtas, een chique tas, een leren tas of liever een hippe backpack voor op je vakantie wilt, je vindt het er allemaal! De backpack en rolkoffertjes sloegen we voor nu even over, maar ze blijven mooi! Vooral deze van Suit Suit.
Rood
Onze kledingkast was erg donker in de winter, dus nu het zonnetje schijnt vullen we die graag aan met vrolijke zomerse kleuren! En daar hoort natuurlijk ook een vrolijke kleur tas bij. Ays blijft bij een fijne hippe rugtas, en San gaat voor een fancy ‘cross over’ van Valentino. Maar we kiezen allebei voor rood!
Shop jij ook een nieuwe tas? Neem dan een kijken op de Vriesestraat op het Achterom of kijk gewoon op duifhuizen.nl.
Laat de zomer maar komen!
-Ays en San-

Geef een reactie