Even voorstellen… Renske Borst

Misschien heb je haar wel eens zien (of horen) rijden in Dordrecht…ze valt namelijk goed op in haar oranje Volkswagen Kever. Mogen wij je voorstellen aan jong talent Renske Borst!

Renske (25) is ontwerper met een passie voor Volkswagen Kevers. Woont in het centrum van Dordrecht, samen met haar vriend Jochem (24).

Wat Renske voornamelijk bezighoudt? Uiteraard haar Kever maar ook haar werk. Renske werkt als Digital Designer bij Campagne. Een reclamebureau in Rotterdam. Voor ons ontwierp ze het logo van City blog Dordrecht, waar we heel blij mee zijn! Bij Renske draait veel om styling en vormgeven, of dat nu gaat om werk, een bord met eten of haar huis. Alles moet kloppen.

Ook heeft ze sportieve ambities. De felbegeerde Beast Mode halen, bij Cardioboxing Dordrecht. Regelmatig is ze na het werk te vinden in de boksmodus. So you better watch out!

Haar droom? De wereld rond in een Volkswagen bus!

Renske en Jochem
Renske en haar vriend Jochem zijn niet alleen creatief maar ook ondernemend. Zo begonnen ze 2 jaar geleden hun eigen bedrijfje. Op een zaterdagochtend besloten ze om naar de dierentuin te gaan. Aapjes kijken in Blijdorp. Waar vervolgens het idee ontstond om dieren te illustreren, want creatief zijn ze zeker. Jochem en Renske, allebei (bijna) afgestudeerd als multimedia designer zijn altijd op zoek naar ‘iets nieuws’. Iets om mee bezig te zijn waar ze van houden. En dat is te zien! Het is zeker de moeite om een kijkje te nemen op de website van deze Dordtse ontwerpers! Diamondzoo.nl.


Wat je nog echt moet weten over Renske. Ze loves baking! Vorig jaar deed ze nog een poging voor Heel Holland bakt en zat ze bij de laatste 30, de live uitzendingen heeft ze helaas niet gehaald. Ze blijft een cookiesmonster en bakt nog steeds heel graag in haar vrije tijd.

Renske loves Dordrecht
Renske is voor de liefde naar Dordrecht verhuisd en woont inmiddels al 3 jaar in Dordrecht.
Wat ze van de stad vindt? “Ik vind Dordrecht echt zo leuk! Het is een supermooie stad! Vooral de historische binnenstad, de mooi panden en de bootjes in het water bij de Grote Kerk. Daarnaast kan je van alles doen hier. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om in het weekend over de Voorstraat te lopen en de kleine winkeltjes van de stad te ontdekken. Ik heb een zwak voor bijzonder servies, ik ga dan op zoek naar winkeltjes met tweedehandsitems. I love vintage! Een van mijn favoriete winkels is dan ook Jenk. Echt genieten om daar rond te lopen tussen al dat vintage. Net als bij InteriYours op de Noordendijk. Heel nice!”, zegt ze met stralende lach.
Okay, dan nog het lijstje met je favoriete spots? Oow dat is heel lastig! Ik heb niet perse vaste plekken waar ik heel vaak kom, ik vind juist de afwisseling leuk, maar kan wel een lijstje opnoemen hoor, zegt ze vrolijk. Beetje standaard maar lunchen bij Villa Augustus vind ik heerlijk, voor wijntjes ga ik graag naar Brut of een Hoegaarden Wit bij Khotinsky. Ook ben ik al een paar keer bij de Lachende Gans geweest, ook heel gezellig!

En de laatste vraag, waar en wanneer ben je voor het laatst uit eten geweest? Renske denkt even na… “Oja POST!, zegt ze lachend. Een aanwinst voor de stad. Het is heel lekker en de sfeer is er goed. Dus ja, ik blijf voorlopig nog wel hier wonen :-)”
Wil je een kijkje nemen in het kleurrijke leven van Renske? Volg haar op Instagram @renskeborst.

-Ays & San-

1 Comment

  1. Dirk Mourik says: Beantwoorden

    Ziet er fantastisch uit Renske. Echt TOP! Mijn complimenten.

Geef een reactie