Finn’s

Inmiddels 9 maanden geopend en gezellig druk op een donderdagavond in Dordt: Finn’s. Je vindt Finn’s op het Blauwpoortsplein. Een restaurant aan het water met uitzicht op de grote kerk. Gezellig om een ‘s avonds een hapje te eten, ‘s middags te lunchen, of gewoon te borrelen. Vanavond viel de hamburger goed in de smaak!
Wat ze leuk hebben gedaan op de kaart is dat ze bij ieder gerecht een glas wijn aanbevelen, handig voor de gasten die het even niet weten! Ook wel eens last dat je niet kunt kiezen tussen de gerechten? Bij Finn’s hoef je niet te kiezen! Je hebt namelijk ook de keuze om alle voorgerechten in het klein op 1 bord te bestellen! Handig & Lekker!

Leuk om te weten!
In de zomer breidt Finn’s haar terras uit. Naast de tafels op de stoep voor Finn’s komen er aan de andere kant van de straat vanaf het voorjaar 40 zitplekken! Een mooi groot terras dus op een toplocatie.

Boven heeft Finn’s ook een zaal waar je een feestje kunt geven en die op drukke avonden wordt geopend om te eten. MAAR boven is er ook een terras, dus op de zomeravonden kun je daar heerlijk zitten met een wijntje of een Vedett!

We kijken al uit naar de zomeravonden!

P.S. Ook die leuke lampen gespot boven de leestafel? Ze komen ook uit Dordt, je vindt ze bij De Inrichterij in de Vriesestraat.

Geef een reactie