Healthy Lifestyle bij Gym Dordrecht

Goede voornemens, wie heeft ze niet? Wij dachten dit jaar, we beginnen er eerder mee dan op 1 januari! We beginnen gewoon in 2016. 12 weken lang gaan we wekelijks sporten met Marijn Markusse bij Gym Dordrecht. En niet alleen sporten, we krijgen ook adviezen onder andere over onze voeding en gaan daarnaast nog zelf heel actief aan de slag met sporten. We hebben nu twee keer gesport met Marijn en hebben er zin in om er helemaal voor te gaan!

De eerste keer trainen was een intake, voornamelijk om ons niveau te bepalen, oftewel om te kijken of we niet al te slap en ‘onfit’ waren. Dat leek mee te vallen :-).
Vervolgens moest er een intakeformulier ingevuld worden om onze persoonlijke doelen te bepalen. Paar kilo’tjes kwijt, strak en fit worden is de mooie samenvatting!

We zijn ons Healthy Lifestyle Traject gestart bij Gym Dordrecht. Dit is een kleinere en persoonlijke sportschool in Dubbeldam, die veel doen met personal training. Vanaf half januari kan jij ook meedoen! Je kunt aansluiten bij kleine groepen van 3 tot 6 personen en 12 weken lang een Lifestyle Traject kunnen volgen. Een traject waarin je wordt begeleidt om jouw persoonlijke doelen te realiseren, middels coaching, voedingsadviezen, weekmenu’s en onbeperkt toegang tot de groepslessen. Wij hebben er heel veel zin in! Heb je ook interesse in het Healthy Lifestyle traject, neem dan gerust contact op met Gym Dordrecht. We dagen je uit!

Wij houden jullie de komende weken in ieder geval op de hoogte van onze eigen ontwikkelingen en tips die wij krijgen!

Voor nu een fijne jaarwisseling.

Sportieve groet,
– Ays & San –

 

Geef een reactie