Healthy Lifestyle Traject bij Gym Dordrecht

Begin dit jaar begonnen wij enthousiast aan het Healthy Lifestyle Traject! bij Gym Dordrecht. Nu zo’n 4 maanden later is het programma afgerond en delen we graag nog even onze ervaringen met je!

Hier lees je ons eerste blog over Healthy Lifestyle Traject, toen we net startten!

Wat is het Healthy Lifestyle Traject?

Het Healthy Lifestyle Traject is een sportprogramma van Gym Dordrecht waarbij jij je 12 weken lang focust op jouw trainingsdoelen. Je wordt hierbij begeleid door een personal trainer. Voor ons betekende dit zaterdagochtend personal training bij Marijn.

Gym dordrecht

Maar het is niet alleen een workout. Het Healthy Lifestyle Traject biedt je the total package van beweging en voeding. Vooral bewustwording. Dit is misschien ook niet heel gek, want om je doelen te bereiken is de combinatie van eten en sporten vooral belangrijk. Behalve de wekelijkse personal training, vulden we ons personal training ook aan met nog 2 trainingen

Eerder schreven we al een update over het Healthy Lifestyle Traject.per week. In de praktijk, was Ayse dan ook 3 keer in de week te vinden bij Gym Dordrecht en Sanna vulde haar wekelijkse training aan met tennis en bootcamp.

12 weken Healthy Lifestyle Traject

Afgelopen 12 weken hebben we tijdens onze wekelijkse trainingen veel geleerd. Onze personal training lessen gingen vooraf aan theorielessen over voeding. Macro, micronutriënten, eiwitten en koolhydraten en we kunnen nog even doorgaan. Dit was ook het moment voor een wekelijkse reflectie. Hoe gaat het, hoe ging het, waar loop je tegenaan en een overhoring van het huiswerk, want ook dat was wekelijkse kost. En nee niet saai achter je bureau, maar denk aan huiswerkopdrachten als maak een extra wandeling, ga eens op zoek naar een eiwitrijk recept.
Na een theorieles volgde natuurlijk de work-out. Ruim een uur hard werken en je prestaties elke week weer verbeteren. Erg leuk om te zien dat je elke week meer aankan.

Doelen

Voorafgaand aan de het Healthy Lifestyle Traject hadden we beide een formulier ingevuld met onze doelen en huidige beweegactiviteiten. We zijn trots dat we onze doelen om fitter te worden en een aantal kilo’s te verliezen hebben gehaald. We zijn fitter en hebben ervaren hoe leuk krachttraining is en gaan zeker nog even door bij Gyn Dordrecht.

Wat het Healthy Lifestyle Traject ons nog meer heeft gebracht? Behalve gezond eten, regelmatig bewegen, bewustwording van ons huidige gedrag? Nieuwe sportoutfits! Want winkelen is ook een actieve vorm van calorieën verbranden wat ons betreft! En dat is natuurlijk mooi meegenomen 🙂

-Ays & San-

Hier lees je ons eerste blog over Healthy Lifestyle Traject, toen we net startten!

Eerder schreven we al een update over het Healthy Lifestyle Traject.

Geef een reactie