Heb jij je kledingkast al opgeruimd?

Heb jij je zomerkleding al opgeruimd?

Wij wel! Meteen ook de rest van de kast opgeruimd. Kleding die al een jaar stof ligt te happen hebben we maar gelijk in een tas gedaan om weg te geven! Dat betekent ook dat er weer ruimte is in de kledingkast voor wat nieuws. Dus gingen we naar Bahlmann Mode. Wat is er deze herfst allemaal weer in de mode? Wij nemen jullie mee in de trends die wij ontdekken bij Bahlmann voor dit najaar.

Vesten, vesten, vesten.
Ja het kan nog steeds, daar zijn blij mee! De heerlijke lange vesten. We vinden ze in alle kleuren en vormen. Deze vestjes van YaYa vonden we allebei erg leuk, gevonden in het groen en blauw.

Maar we hadden een favoriet, namelijk een heerlijk warm en dik vest van Summum!

Bahlmann

Nette broeken, met een knipoog
Natuurlijk houden we van heerlijke vesten, maar ook nette kleding hebben wij in onze garderobe voor ons werk. We houden van mooie jurkjes, rokken, maar een broek zit natuurlijk ook gewoon erg lekker. Van Penn&Ink NY vonden we een heerlijk zittende nette broek, met een laag kruis en vonden daar op een mooi blousje.

Bahlmann

Leer
Leren rokken, jasjes en leggings. Het is allemaal hip voor deze herfst en te vinden bij Bahlmann Mode. De leren leggings zitten heerlijk, de jasjes zijn stoer, en de leren rokken zijn netjes, maar wel met een stoere touch.
Bahlmann

Maar er is zo veel keus, dat we nog niet alles hebben gezien. Misschien de volgende keer tijd voor een personal shopper?

– Ays en San-

Geef een reactie