Heer & Meester: lekker lunchen op een toplocatie in Dordrecht!

Wij Dordrecht genieters houden er natuurlijk van om in onze lunchpauze een rondje Dordt te doen. Zo lopen wij regelmatig over de Voorstraat en al enige tijd kijken we gefascineerd naar binnen bij Heer & Meester! Vorige week kregen we Heer & Meester als lunchtip. Genoeg reden om het meteen uit te proberen! We waren meteen onder de indruk van de locatie. Prachtig uitzicht en dit merk je pas als je boven plaats neemt. Een superspot onder aan de Grote Kerk, uitzicht op het water, aan het begin van… of toch het einde van de Voorstraat?
Men denkt vaak dat dit het begin is van de Voorstraat, al is 1 van ons 2 er toch echt van overtuigd dat dit het einde van de Voorstraat is gezien de huisnummers oplopen richting Heer & Meester!
Dat even terzijde… Kortom wij waren instantly impressed en niet alleen van de locatie.
Ook het interieur is modern en warm. We hebben echt maar dan ook echt genoten van heerlijke broodjes #DeItaliaan en #DeBoer. En nog goede koffie en cappuccino na. Passend bij hun kernwaarden biologisch en eigentijds!
Wat ons wel opviel waren dat de dames die achter de counter stonden zich nog een beetje ongemakkelijk bewogen door de koffiebar. We werden goed ontvangen, maar misten nog wel een beetje de persoonlijke touch, waarvan wij toch overtuigd zijn dat je dat wel in huis moet hebben. Al zagen we achteraf op Social Media dat Heer & Meester op koffiecursus was vandaag. Waarschijnlijk waren dat de heren die we hiervoor steeds achter het glas bewonderden.

Wij zijn heel blij met Heer & Meester, ga het ook beleven! Volg hen op Instagram en Facebook Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

– Ays en San –

 

Geef een reactie