Hier koop je je cadeautje voor vaderdag!

Het is weer bijna zover, 17 juni is het vaderdag! Of je er nu wel iets mee hebt of niet, het is altijd leuk om je vader te verwennen met een leuk cadeau. Uiteraard kan je vader verrassen met nog meer elektronica of een nieuwe boormachine, maar daar denken wij toch iets anders over. Daarom geven we je in deze blog vier leuke cadeautips voor mannen!

Vicino Sei

Het lijkt misschien wat afgezaagd om je vader met vaderdag parfum cadeau te doen, maar niets is minder waar als je kiest voor één van de heerlijke exclusieve parfums van Vicino Sei. Loop binnen op ‘t Vlak en laat je adviseren door Janou & Gertjan. En wedden dat je niet alleen maar weggaat met een luchtje voor je vader 😉

Fennel Barbershop

Iets heel anders? Wat dacht je ervan om je vader/man een hip kapsel cadeau te doen. Verwen hem met een barbertreatment bij Fennel barbershop op Voorstraat 123, waarbij hij de ultieme ervaring heeft en zich echt helemaal man voelt in deze nieuwe zaak. Bezoek samen de barbershop of maak een shopstop bij Rockin’ Items.

Nobel’s Brood

Bij vaderdag hoort natuurlijk een lekker ontbijtje (op bed). Bij Nobel’s Brood ben je dan aan het juiste adres! Bestel voor zondag een heerlijk ontbijt en je weet zeker dat je vader de dag goed start, als de bezorger voor de deur staat met al het lekkers. En er is vast genoeg lekkers voor iedereen.

Rutte Distilleerderij

Echte mannen houden van Gin en Jenever, en vrouwen ook natuurlijk 😉 Verras je vader/man met de lekkerste Dordtse likeurtjes van Rutte. Wat dacht je van een mooie proefsetje met 3 verschillende Gins of je gaat meteen voor een mooie (grote) fles.  Zeker weten dat dit in de smaak valt.


We weten zeker dat je met een van deze cadeaus punten scoort bij je vader. Veel plezier met geven!

– Ays & San –

 

Geef een reactie