Hightealicious

We fietsten de Wolwevershaven in, op naar een High Tea in een van de mooiste panden van Dordrecht. In de deuropening van het Patriciërshuis stond onze gastheer al klaar en gaf ons een warm welkom. Aan het water bevindt zich de Maaskamer. Een prachtige kamer, geheel in stijl, waar de open haard aan staat en de tafeltjes mooi zijn gedekt. We waren nog niet begonnen en alles klopte al.

Een mooi opgemaakte etagère stond op ons te wachten. We begonnen onderop en gingen van hartig naar zoet. Alles wat er ligt wordt zelf gemaakt door chef Joan. Het soda brood waar de sandwiches van zijn gemaakt dus ook. En dat proef je. Bij iedere laag lekkers kregen we een andere thee. En geen gedoe met potten thee op tafel die in de weg staan of lekken. Nee er werd ons steeds gevraagd of er nog wat thee bijgeschonken mocht worden. Als je de foto’s bekijkt zie je al dat alles er mooi uit ziet, en het smaakt ook gewoon super!

Onze favoriet? Er lag ook een stukje cheesecake op de etagère die was erg lekker, en natuurlijk hoe kan het ook anders de scones.

Zoals jullie weten houden wij wel van een hapje en een drankje. Ook een High Tea is ons niet vreemd, maar deze High Tea was toch wel een bijzondere. Je wordt echt in de watten gelegd, alles wat je van de High Tea eet smaakt heerlijk! En daarbij zit je in een prachtige omgeving, dat maakt wel dat je extra kunt genieten en dat het een unieke beleving is. We hebben genoten!

1 Comment

  1. Dat ziet er heerlijk uit! Leuk om te lezen.

Geef een reactie