Huis Roodenburgh

Wow wat was het leuk! Een privétour door Glenda & Jos!

We wisten dat ze bezig waren met iets moois, maar dat het Huis Roodenburch zou worden zagen we niet aankomen. Toen ze het afgelopen week bekend maakten, wilden we natuurlijk snel een kijkje gaan nemen.

Het concept: Huis RoodenBurgh

Het start allemaal met goed eten en gastvrijheid, zegt Jos. 

In Huis Roodenburch komen eten, werken, vrije tijd en lekkere koffie samen. Glenda en Jos, huidige eigenaren van Eetwinkel H-EERLIJK op de Wijnstraat gaan de horeca in Huis Roodenburgh verzorgen. Om al hun plannen toe te lichten krijgen wij een rondleiding.

We beginnen in de kelder, die je vanuit de straat direct binnen kunt lopen. Hier komt het Marktcafé, waar je kunt binnenlopen voor biologische, eerlijke producten, versgebakken brood en een heerlijk bakje koffie. Hier is voldoende ruimte om een marktje neer te zetten, maar ook voor een café en de eigen patisserie. Met grote stappen beeldt Glenda uit waar de grote bar komt, direct als je de kelder binnenloopt vanaf de straatkant. We zien het al helemaal voor ons! Goed nieuws voor iedereen die houdt van een feestje of een borrel. In de kelder zijn ook ruimtes om af te huren voor een feestje, borrel of privé diner.

Dan de tuin!
Laten we de tuin niet vergeten. Nu nog één groot wildernis vol met paarse en gele bloemen en robuuste bomen. Maar ook hier heeft het stel wilde plannen voor. Wat te denken van een private dinner onder een mooie boom, met een bloemetje en een kaarsje op tafel ergens in een hoekje van de mooie tuin?

Glenda en Jos
Twee enthousiaste Dordtenaren die Dordrecht weer een stukje mooier gaan maken. Zij gaan aan de slag met een fantastisch concept wat nog niet bestaat in Dordt.

Wij zijn fan! En dit komt niet alleen door het fantastische concept, maar vooral ook omdat we geloven in Glenda en Jos. Het pand is al mooi, zeker nog niet klaar, maar als wij onze ogen dicht doen en luisteren naar de wilde, enthousiaste en ambitieuze plannen van dit stel dan zien we het helemaal voor ons. We kunnen niet wachten tot het begin 2016 is en we daar vanaf 8 uur op ons ‘thuiswerkdag’ gaan zitten werken en genieten van een bak koffie.

Over een half jaartje nemen we zeker weer een kijkje hoe het geworden is.

Locatie?

Ow ja en mocht je even niet weten waar Huis Roodenburgh precies zit, het zit een paar deuren verder bij Eetwinkel H-EERLIJK vandaan op Wijnstraat 153. Vroeger zat hier Drukkerij Holster.

– Ays & San –

Geef een reactie