It’s beginning to look a lot like Christmas

De kerstsfeer zit er goed in, in de binnenstad en we kunnen niet wachten tot het zo ver is. Vanaf aanstaande vrijdag t/m zondag kunnen alle liefhebbers weer een bezoekje brengen aan de binnenstad. Deze is dan helemaal omgetoverd in kerstsfeer tijdens de traditionele Dordtse kerstmarkt.

kerstmarkt

Heerlijk struinen door de Dordtse binnenstad langs allemaal kerstkraampjes, meezingen met kerstmuziek, glühwein drinken, een rondje langs de levende kerststal het kan allemaal aankomend weekend. Geniet jij ook van de ultieme kerstsfeer in het Centrum van Dordt?

Wat is er allemaal te doen?
Zoals ieder jaar vind je verschillende kramen op de Voorstraat, Groenmarkt, Grotekerksbuurt en bij de Nieuwe Haven, maar er is meer! Op de Grote Markt staat een nieuw kinderkerstcircus. Op de aardappelmarkt kun je op zoek naar uniek brocante in de kunst & antiek pagode. Daarnaast zijn er dit jaar ook straattheateracts in de Nieuwe Haven.

foto-33963

Wat is er allemaal te zien?
Er zijn honderden kraampjes te vinden, met voor ieder wat wils, maar bij de Grote Kerk vind je de levende kerststal. Hier vind je de herders samen met de ossen, ezels, ganzen, kippen, schapen, geiten en zelfs een kameel!

dieren

Waar moet ik zijn?
Breng op vrijdag- of zaterdagavond  een bezoek aan het stadhuisplein. Hier kun je uit volle borst meezingen met moderne en klassieke kerstnummers tijdens de Christmas-sing-a-long. Of gewoon genieten van een warme chocomelk of glühwein.

grootste kerstmarkt Nederland
En vergeet niet! als je stilstaat omdat het even te druk is om door te lopen, kijk dan omhoog naar een van de mooie panden die te vinden zijn in het centrum. Dat vergeten we stiekem nog wel eens.

IMG_3834 (2)

Merry Christmas!

– Ays & San –

Geef een reactie