Kunstmin

Vandaag een kijkje achter de schermen gehad bij Kunstmin! Het vernieuwde Kunstmin hadden wij al gezien toen we naar de voorstelling van de Ashton Brothers gingen, maar dat ging niet veel verder dan de grote zaal en het theatercafé. Voor werk waren we op zoek naar een locatie voor een event en dus brachten wij een bezoek aan Kunstmin, waar wij de rondleiding kregen.
Via de artiesteningang kom je terecht in het aangebouwde stuk van Kunstmin; nieuw met oud gecombineerd. Hier zit tegenwoordig de kantoorruimte en de vernieuwde kleedkamers. Wat een luxe, 12 kleedkamers rondom de grote zaal! De grote zaal zelf ziet er nog bijna hetzelfde uit, maar toch is er van alles gebeurd. Stoelen zijn gerestaureerd, vloer loopt op zodat je niet alleen maar tegen de krullen van de persoon voor je kijkt, gangpad is er uit en dan nog tal van technische aanpassingen, zodat alle soorten voorstellingen in Kunstmin kunnen worden uitgevoerd. Super!

Ook de kleine zaal is mooi geworden, intiem & hip. Ook leuk voor zakelijke evenementen of een gaaf feest! Het theatercafé mag nog iets gezelliger en intiemer, maar daar wordt aan gewerkt! Volgende week Javier Guzman, nu al weer zin om onze mooie schouwburg Kunstmin te bezoeken.

 

Geef een reactie