Lunchen bij DOK Bar & Bites

Dat je er lekker kunt borrelen dat wisten we al! Wij zijn dan ook zeker te vinden bij DOK tijdens de borreluurtjes. Een heerlijk wijntje of een Gin Tonic daar weten ze wel raad mee bij DOK. En bij een drankje hoort voor ons ook een hapje. De bites op de kaart van DOK zijn lekker en verrassend. Je kunt een heel diner mee samenstellen als je besluit dat het toch wel erg gezellig is tijdens de vrijdagmiddag borrel.

En we hebben leuk nieuws! Want het is nu ook mogelijk om voor een heerlijke lunch langs te gaan bij DOK Bar & Bites op de Spuiboulevard.

Wij probeerden het lunchmenu uit bij DOK! Net als bij de andere hapjes die er op de kaart te vinden zijn heb je keuze uit leuke gerechten. Wij gingen voor een bruschetta met zalm en de geroosterde tonijn. De borden worden mooi opgemaakt dat het bijna zonde is om aan de lunch te beginnen. Toch deden we het, want we waren benieuwd naar de smaak! En jumjum wat is het genieten.

Wat ons betreft dus echt een aanrader om niet na het winkelen, maar juist eerder op de dag, tussen het winkelen door, een pitstop te maken bij DOK Bar & Bites.

Vanaf 12 uur is DOK nu geopend en je kunt lunchen tot 15 uur. Meer informatie over de openingstijden vind je hier!

Eet smakelijk!

Ays & San

Geef een reactie