Lunchen bij Huis Roodenburch

We hebben jullie al eerder meegenomen in het moois wat Huis Roodenburch te bieden heeft. Het is een unieke plek, met verschillende prachtige ruimtes. Het is er niet alleen mooi en heel fijn je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Dat gingen we nogmaals ‘uitproberen’, maar nu voor de lunch!

Huis Roodenburch

We kwamen binnen via de winkel en hadden de keus om beneden in de wijnkelder plaats te nemen of boven. Wij kozen om boven in het fijne en lichte restaurant plaats te nemen. Hier konden we ook nog even spieken in de kamer en suite die gebruikt wordt voor onder andere bruiloften, vergaderingen of andere evenementen. We kregen meteen zin in een diner met 50 man aan de mooie lange tafel! Maar wij hadden vandaag een lunch voor twee, dus namen we plaats aan een tafel bij het raam. Wij lieten ons verrassen voor de lunch. Een surprise lunch voor twee :-).

img_0620

We kregen een plank vol met heerlijke gerechtjes. Oesters, een romig bloemkoolsoepje, bitterballen van kalfvlees, heerlijke ravioli, springroll gemaakt van rijstpapier gevuld met groenten, lekker licht, en ook nog twee varianten mini sandwiches. Één met makreel en één met ricotta en zongedroogd tomaat. En laten we het knapperige broodje met de olie en noten dip niet vergeten. Toen het geserveerd werd zag het er heerlijk & mooi uit. Nadat we uigegeten waren bleef er een mooie plank over met nog slechts een paar kruimeltjes. Het zag er dus niet alleen heerlijk uit, het was ook erg lekker! 

img_0626

Wat wij zo bijzonder vinden aan huis Roodenburch is dat het lijkt op een groot huis, waar je heerlijk kunt verdwalen als je wilt. Er zijn veel verschillende kleine en fijne plekjes gecreëerd, zodat er voor iedereen wel een favoriet plekje ontstaat! Net zoals in je eigen huis. Elke keer als je er komt ontdek je weer wat nieuws. Je kunt er terecht voor koffie met een zelfgemaakt taartje, voor de versmarkt, een heerlijk diner, maar ook ontsnap je even aan de drukte van de stad voor een welverdiende lunch tijdens een dagje Dordt!

Enjoy!

-Ays en San-

 

Geef een reactie