Mooie sieraden in Dordt!

Mooi sieraad nodig? Wij brachten een bezoekje aan Allure Crystals Jewels in Dordt.

Allure Crystals Jewels zit op de hoek aan het Statenplein, waarschijnlijk ben je er al duizend keer langsgelopen… Maar niet gedacht om eens binnen te kijken. Wij waren er in ieder geval nog nooit binnen geweest, totdat we een uitnodiging kregen om eens keertje langs te komen. En nieuwsgierig als we zijn doen we dat! Allure is een juwelierszaak met veel verschillende merken. De Swarovski liefhebber komt er voor haar sieraden, maar ze verkopen er ook de Swarovski beeldjes. Tegenwoordig ook hip en bekend zijn de sieraden van MelanO, een Nederlands merk dat sieraden maakt met verwisselbare elementen. De MelanO fans weten de winkel goed te vinden hebben we al gezien! Maar het assortiment is breder. Je vindt er de schattige leren armbandjes met bedels. Maar ook stoere armbanden van parachutetouw voor heren.

De eigenaren Agnes en Dick zijn echte Dordtse ondernemers. Van origine zijn ze binnenvaartschippers, maar dat hebben ze jaren geleden over boord gegooid en zijn ze gestart in de Dordtse binnenstad! Allereerst een cadeauwinkel, een servieswinkel maar vervolgens de Voorstraat ingeruild voor de Swarovski winkel die een paar jaar geleden naast H&M zat. Sinds 4 jaar zitten ze met hun winkel Allure aan het Statenplein en bestaat hun winkel niet meer alleen uit Swarovski, maar ook uit andere leuke en mooie uiteenlopende merken en houden ze de nieuwste trends bij!

Wij waren positief verrast over de sieraden in de winkel, hierbij onze favorieten 🙂

MelanO en Swarovski zijn vaste items in de winkel voor de liefhebbers. Daarnaast is Agnes altijd op zoek naar de nieuwste trends. The Rubz is daar een goed voorbeeld van. Een schakelarmband van siliconen met stalen schakels. Een hype in de Verenigde Staten en Agnes heeft ze nu al in de winkel. Ze vindt het belangrijk dat er een breed aanbod is en ze ook verschillende doelgroepen in de winkel krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat maakt Allure bijzonder? Ook deze zaak wordt gemaakt door de eigenaars, Agnes is een vrolijke dame die zichtbaar geniet van al t moois in de winkel en enthousiast kan vertellen over elk item, of je nu voor de ibizalook gaat of een mooi horloge scoort. Iedereen wordt persoonlijk geholpen. Wij zijn fan!

– Ays & San –

Geef een reactie