Nieuw Brasserie CPH

Restaurant Copenhagen heeft nieuws, want vanaf nu kun je er ook terecht bij de nieuwe brasserie CPH. De brasserie vind je op de benedenverdieping van het restaurant. Je kunt er binnenlopen voor lekkere koffie, lunch en een borrel maar natuurlijk ook om er ‘s avonds een hapje te eten.

Lunchtime!

Uiteraard namen wij een kijkje bij de brasserie. Vrijdagmiddag, tijd voor een lekkere lunch.
Wij als echte food genieters zijn natuurlijk benieuwd naar de kaart. Deze is leuk en verrassend, want je kunt je eigen lunchplank samenstellen. Dat doen we dan natuurlijk ook. Het advies is om 3 a 4 delicatessen te kiezen, die jouw lunch vormen. Er staat genoeg lekkers op de kaart, verschillende kaassoorten, carpaccio en diverse kroketten. Ook kun je de soep van de dag toevoegen aan je lunchplank, heerlijk dat je dus niet slechts 1 keuze hoeft te maken. Ayse gaat voor garnalenkroketten, de trappistenkaas en een hoeve ei en Sanna gaat voor de carpaccio, zalm en de blue stilton kaas. Zo kunnen we allebei van alles proeven.
En al het lekkers wordt al snel op ons plankje geserveerd, met heerlijk brood erbij. We genieten van de heerlijke lunch. Wat we ook heel leuk vinden is dat je zo je eigen boterhammetjes maakt en van alles lekker kunt proeven. Wil je liever geen plankje? Kies dan voor een broodje of een salade voor de lunch.

Sfeer

We lopen naar binnen en direct zie je dat CPH een make-over heeft gehad. Aan het raam zitten mensen gezellig te koffieleuten, wat heel uitnodigend is om ook gezellig binnen te stappen. Als we eenmaal zitten aan het raam zien we dat de ruimte gezellig is ingedeeld en dat er inderdaad een lange bank aan het raam is geplaatst, lekker naar buiten loeren dus en van het zonnetje genieten. De tafels hebben gezellige plantjes en door de gecreëerde hoekjes voelt de brasserie knus en gezellig aan.

Wat staat er op het menu?

We hebben al beschreven hoe de lunchkaart er uit zag, maar je kunt in de brasserie ook terecht voor een diner. Je kunt uiteraard losse gerecht van de menu kiezen, of je stelt een 3 gangen menu samen voor 33 euro. Daarnaast kun je je ook laten verrassen door te kiezen voor een 4, 5, 6 of 7 gangen menu. We love surprises, dus diner staat zeker ook nog op de planning!

Dineren in stijl

Uiteraard kun je zoals je gewend bent van Restaurant Copenhagen ook nog genieten in het gastronomische restaurant, deze is verhuisd naar de bovenverdieping.

Laat de zomer maar komen!

We kijken ernaar uit dat we weer lekker op het terras kunnen genieten van een wijntje. Jamie vertelt ons dan ook dat het terras wordt aangepakt en de nieuwe indeling staat als het zonnetje straks echt begint te schijnen. We hebben er zin in!

-Ays & San –

 

Geef een reactie