Ontbijten bij Nobels

Voor ons doen vroeg uit de veren om te ontbijten bij een van Dordts ambachtelijke bakkers: Nobel’s Brood.
Als je gaat ontbijten bij Nobel’s Brood bestel je natuurlijk een overheerlijk Frans ontbijtje. Wij hebben genoten van onze croissants en van het Franse landbrood met de vele zoete lekkernijen uit onze regio. Vooral de pindakaas, echt een aanrader!

Wat ons positief verraste was dat het al gezellig druk was op deze zaterdagochtend en wij niet de enige earlybirds waren. Zowel in het ‘ontbijtgedeelte’ als in de winkel waren er veel gasten. Iedereen kwam vast af op de heerlijke geur van brood, dat je vanaf de Voorstraat al ruikt.
We hadden wel al eerder heerlijke Franse broden gekocht, maar waren nog niet gaan ontbijten bij Nobel’s. Beide instantly in love op het interieur; vintage meets landelijk, meets industrieel, ofzoiets… En niet alleen het interieur geeft je meteen het thuisgevoel als je hier zit, maar ook de eigenaren Willemijn & Sander. Beide hard aan het werk en vriendelijk zorgen zij voor een warm welkom aan alle Dordtenaren. Wat ons betreft komen we hier niet alleen om heerlijk brood te kopen, maar zeker om nog eens te ontbijten. Een Frans ontbijtje thuis laten bezorgen kan natuurlijk ook bij Nobel’s Brood #elkedagvakantie.

Waar ontbijten Ays & San nog meer graag?
Behalve bij Nobel’s Brood ontbijten wij in Dordrecht ook graag bij Villa Augustus en Coffeelicious.
In het centrum gaan we graag naar Coffeelicious. Dat is kleinschalig, gezellig, met de beste koffie van Nederland. Je kunt hier genieten van pancakes, allerlei soorten broodjes, scones, en homemade pies. Na het ontbijt van Coffeelicious hoef je de rest van de dag niet meer te eten!
Villa Augustus, net aan de rand van het centrum, is iets grootschaliger, maar ook hier kun je genieten van een heerlijk ontbijtje. Bij Villa Augustus is er een open buffet, met het bekende zuurdesembrood, croissantjes, eigen gemaakte jams & marmelade, fruit, yoghurt, vers sap en koffie & thee. Nadat je bij Villa Augustus hebt ontbeten kun je mooi een wandeling maken door de prachtige tuin.

Waar ontbijt jij graag in Dordrecht? Dan kunnen wij dat misschien ook eens uitproberen.

Alleen maar tops voor Nobel’s Brood
– Heerlijk ontbijt
– Uitstekende service, warm welkom
– Frans ontbijten voor maar €4,95

– Ays en San –

Geef een reactie